FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Bătaie pe postul de antrenor » Edward: "Acasă înseamnă Steaua!". MM: "Reghe decide când pleacă!"

Iordănescu jr. râvnește la postul lui Reghecampf
Iordănescu jr. râvnește la postul lui Reghecampf

Articol de - Publicat joi, 21 aprilie 2016 00:00

Iordănescu jr. a făcut ieri o declarație de dragoste campioanei, iar Mihai Stoica a vorbit pentru prima dată despre o eventuală plecare de la Steaua a lui Reghecampf.

"Cred că e ceva normal la un club de talia Stelei să pleci dacă nu reușești să iei campionatul! În fotbalul actual acesta este un lucru normal, nu există antrenor care să stea dacă nu are rezultate. Este un risc pe care ni-l asumăm atât eu, cât și clubul, dar sper să nu ajungem acolo", spunea Laurențiu Reghecampf în decembrie anul trecut, în momentul instalării la Steaua.

Reghe a luat echipa de pe locul 5 şi a dus-o pe locul 2, dar la meciul decisiv de etapa trecută, care-i putea aduce pentru prima dată în acest sezon șefia Ligii 1, a pierdut derbyul cu Astra cu 2-0 și și-a diminuat până aproape de zero șansele la titlu.

"Într-o zi mă voi întoarce acasă!"

Imediat au apărut discuțiile despre găsirea unui înlocuitor al lui Reghecampf. Primul nume pe lista lui Gigi Becali a fost Edward Iordănescu. Numele fiului selecționerului a fost rostit pentru prima dată duminică după prânz, la o întâlnire pe care Gigi Becali a avut-o cu Viorel Păunescu, dar şi cu alţi apropiaţi! A fost pentru prima dată când Becali a vorbit concret despre o posibilă plecare a lui Reghecampf!

Ieri în jurul prânzului, Edward a făcut o declarație de dragoste campioanei pe contul său de Facebook: "Nu există decât o stea pe cer și aia e Steaua actuală! Într-o zi mă voi întoarce acasă! Acasă înseamnă Steaua, acasă înseamnă Ghencea, acasă înseamnă suporterii din nou în tribune, acasă înseamnă spirit, tradiție, înseamnă roșu-albastru, înseamnă lucrurile cu care am crescut! Vom termina acest campionat, apoi vom trage linie. La finalul contractului, prima discuţie va fi cu Pandurii".

"În viitor va antrena și Steaua"

La doar câteva ore de la publicarea mesajului tehnicianului de 37 de ani, Mihai Stoica, directorul sportiv al Stelei, a reacționat și el pentru prima dată despre o eventuală plecare a lui Laurențiu.

"Reghe va rămâne la Steaua până când va decide el că e momentul să plece. Pentru că: Gigi Becali este un om care-și onorează promisiunile; relația noastră profesională este una de excepție; proiectul pe care l-am gândit împreună este de lungă durată, incluzând printre altele și noua bază de pregătire. Apreciez activitatea lui Edi Iordanescu la Tg. Jiu, i-am spus-o și personal, nu contest spiritul în care a fost crescut de o legendă a clubului nostru, sunt convins că în viitor va antrena și Steaua", a scris MM pe Facebook.

"Dacă Edi vrea să plece de la Pandurii în vară, îl vom lega de Coloana Infinitului! Oricum cred că el ar face față oricând la Steaua"
Narcis Răducan, președinte Pandurii

"Edi Iordănescu o să antreneze Steaua, a demonstrat că poate, dar nu acum și nici la anul. Ce să-i spun lui Reghecampf despre sezonul viitor? Să-i spun ceva ce știe deja, că va rămâne"
Gigi Becali, patron Steaua

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (5)
bogdangeorge84
bogdangeorge84  •  21 Aprilie 2016, 10:07

Chiar daca nu-l contest pe Reghe, recunosc faptul ca manelele influenteaza negativ anumiti jucatori, vezi ieri Bourceanu. Nu inteleg cum Nea Gigi spune ca e un om religios si ii lasa pe jucatori sa se tatueze din cap pana in picioare, si acest lucru influentand negativ prestatiile unora: primul a fost Papp acum tatuatul echipei este Stanciu. Cati jucatori de la dinamo sunt tatuati in halul ala ca Papp si Stanciu? 0. Manelizarea echipei steaua cat si tatuarea ei cu elemente de nesimtire venite din multiple surese, va duce la pierderea locului 2 in campionat.

calinescu_
calinescu_  •  21 Aprilie 2016, 10:03

MAI ANDREI CRAITOIU, SI TU VREI SA-L CONVINGI PE EDY SA TRANTEASCA MECIUL ??????????? COMPLICITARULE ......!!!!

catalynn
catalynn  •  21 Aprilie 2016, 09:51

Să-l schimbi pe Reghe acum ar fi prostie crasa, nu e doar el de vina ca s-a ajuns aici, e de vina, daca putem spune asa, ca a preluat echipa cand era deja in colaps. Nu avea cum repara in 2 luni cat a durat pauza de iarna ce fusese stricat sau nu fusese facut in mandatele Galca si Radoi. De abia de acum începe cu adevarat munca, din pleiada de jucatori aduși poate cerni si păstra doar ce merita, si alte posibilități ai de a aduce jucatori vara decat in inter-sezon . In plus e musai sa rezolve problema FCSB - Steaua, altfel va juca tot cu stadionul gol, ceea ce nu va aduce un plus de performanța.

Vezi toate comentariile (5)
Comentează