FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFER

Bătaie pe Sânmărtean! Mijlocașul s-a antrenat cu FC Voluntari, dar e disputat de două echipe

Articol de GSP - Publicat luni, 04 septembrie 2017 18:19

Lucian Sânmărtean s-a antrenat o bună perioadă cu FC Voluntari, care a încercat să-l convingă să joace la formația ilfoveană. Pe fir a intrat însă Astra Giurgiu, iar mijlocașul de 37 de ani discută acum cu Dani Coman. 

Președintele clubului, Petre Buduru, a recunoscut negocierile, însă a refuzat să dea un verdict. 

"Mi-ar plăcea ca Dani Coman să îl convingă pe Sănmărtean să vină la Astra. Noi l-am vrut și în 2015, dar el a ales atunci să semneze la Pandurii. Probabil s-a gândit că noi îl aveam pe Budescu și o să fie concurență între ei, dar nu era deloc așa.

În mod sigur se găsea loc pentru amândoi. Sperăm să vină acum și să joace pentru noi. Sânmărtean este jucătorul de care Astra are mare nevoie. Lucian poate să joace până la 40 de ani.

Este unul dintre cei mai buni mijlocași din România. Însă eu voi discuta cu el doar atunci când se va trece la partea financiară. Până atunci, Dani Coman se ocupă de toate transferurile", a spus Buduru conform Fanatik. 

Și Iașiul îl vrea 

Divizia Locală Iași anunță că Ambrosie, președintele ieșenilor, a discutat săptămâna trecută cu Lucian Sânmărtean posibilitatea ca acesta să vină la CSM Poli.

Răspunsul ar urma să fie dat în această săptămână, Lucian așteptând o ofertă din zona Golfului, foarte bună din punct de vedere financiar.

„Ori te laşi tu ca antrenor, ori îl dai afară pe Săpunaru!” » Reacție dură la vederea incidentului dintre Lobonț și căpitanul Rapidului

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează