FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

BATE si gata!

Articol de GSP - Publicat miercuri, 22 august 2007 00:00

Hagi le-a marturisit apropiatilor ca vrea sa o califice pe Steaua in grupele Ligii, dupa care are in intentie sa renunte. Gica n-a renuntat ieri la functie, desi dupa atacul lui Gigi Becali, episodul 2, desfasurat luni seara, a avut in intentie asa ceva. A fost insa convins de Teia Sponte sa nu plece. Ieri a pus la punct programul echipei pentru urmatoarele zile, insa apropiatilor le-a explicat ca isi va prezenta demisia dupa meciul cu BATE Borisov, de miercurea viitoare. "Nu pot sa rezist in asemenea conditii. Vreau sa duc Steaua in Liga si apoi o sa renunt", le-ar fi zis Hagi prietenilor.

Chiar si ieri, in conferinta de presa, "Regele" a lasat sa se inteleaga ca planurile lui in Ghencea se opresc la seara partidei cu campioana Belarusului. "E un meci crucial, vreau liniste pentru meciurile cu Pandurii si cu BATE. Am impus o regula, nimeni sa nu mai vorbeasca in afara conferintelor de presa pina miercuri. Ne trebuie concentrare, ar fi si pacat sa nu ne calificam. Sa nu facem speculatii pina atunci, sa ne gindim doar la binele Stelei. Tinta noastra e accesul in grupe", a spus Hagi.

"Sa puna tunurile pe mine oricine vrea, dar sa lase jucatorii in pace pina miercuri, atunci vom juca un meci foarte important. Pina atunci, sa lasam deoparte scandalurile care ne pot destabiliza"

Gica Hagi

Mircea Sandu: "Bravo lui Gigi!"
Presedintele FRF, Mircea Sandu, a comentat ieri situatia de la Steaua: "Daca Gigi se implica la echipa, bravo lui! Eu sint sigur ca, dincolo de relatia profesionista, Becali si Hagi au si relatii de familie foarte apropiate. Probabil vor vorbi intre ei si lucrurile se vor lamuri. Oricum, am inteles ca discutia se leaga de postul pe care ar trebui sa joace Radoi. Selectionerul, de exemplu, a spus clar ca l-a convocat pe Mirel ca mijlocas, chiar daca el e polivalent si poate evolua si fundas central, si chiar fundas dreapta". (Justin Gafiuc)

Fanii au venit sa-l sustina

Auzind de faptul ca Hagi a programat o conferinta de presa, mai multi suporteri ai Stelei s-au dus aseara la stadionul din Ghencea pentru a-l sustine pe Hagi. In jur de 50 de fani au ajuns la arena in timp ce Gica incepuse antrenamentul si au discutat cu Argaseala si cu Adrian Ilie. La finalul sedintei de pregatire, fanii s-au vazut cu Hagi si l-au asigurat ca il vor sustine neconditionat.

Rednic: "Eu as fi plecat"
Dinamovistul Mircea Rednic l-a aparat pe Gica Hagi in detrimentul lui Gigi Becali: "Sincer, eu il sustin. M-am saturat de atitia specialisti care le stiu pe toate. Nu stiu de ce se tot comenteaza o decizie sau alta a lui Hagi, importante sint rezultatele, iar el le are. Daca era cumva o situatie similara cu mine la Dinamo, eu as fi plecat de la echipa!". (Eduard Apostol)

Doua dezvaluiri
Becali a facut cunoscut aseara, la Realitatea TV, un alt motiv al razboiului cu Hagi: "In stagiul din Olanda, m-a sunat Gica si mi-a zis sa-l dau afara pe Lovin ca nu stiu ce a facut el, nu s-a antrenat cum trebuie. I-am zis sa discutam, sa analizam, sa-i gasim echipa, el nu si nu, sa-l dea afara. Apoi, dupa ce l-am convins pe Lovin sa-si ceara scuze, Hagi a inceput sa tipe la mine si la Teia Sponte ca el n-are echipa, ca jucatorii sint slabi. M-am enervat si i-am zis: <<Cine esti tu sa strigi la mine?>> M-am luat cu miinile de cap si mi-am spus: Doamne, in ce m-am bagat cu Hagi?", a zis Becali.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează