FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA - ASA TG. MUREȘ 2-1

Bawab îl sfidează pe Becali: "Nu știu dacă este bine să spun asta"

Articol de GSP - Publicat luni, 04 aprilie 2016 16:40

La finalul meciului Steaua - ASA Tg. Mureș, 2-1, Gigi Becali l-a criticat dur pe Thaer Bawab, cel care a fost titular și a jucat  51 de minute.

După meci, atacantul iordanian i-a dat replica patronului echipei și spune că nu este afectat de declarațiile lui Becali.

"Nu știu dacă este bine să spun asta, dar eu nu am nicio presiune. Nu mă afectează! Azi am jucat vârf împins, iar asta nu este poziția mea.

Eu mi-am dorit mult să vin la Steaua. Am venit aici aproape gratis și am renunțat la bani. Nici nu am primit bani la semnătură. Asta e, ce pot spune. El este patronul și poate zice ce vrea. Nu am nicio problemă.

Am avut ocazii și trebuia să dau gol. Din cauza aceasta nu sunt bucuros. A fost prima dată când am fost titular și era altceva dacă jucam mai mult înainte", a spus Bawab, potrivit DigiSport.

"Hai, lasă-mă cu Bawab. El e de fotbal la sală. Ce să faci cu Bawab? Eu dacă jucam, o făceam mai bine. Vin jucători la Steaua și nu mai știu să atingă mingea" Gigi Becali, după Steaua - ASA, la DigiSport

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (5)
andyandrei2015
andyandrei2015  •  05 Aprilie 2016, 00:31
Postat de lapusneanul pe 04 Aprilie 2016, 18:16

cate telefoane o fi primit make, ca sa-i spuna lu' reghe talent manelistul geniu.hahahaha, sa-l schimbe pe iordanian ?..

CULCA TE NULITATE !

lapusneanul
lapusneanul  •  04 Aprilie 2016, 18:16

cate telefoane o fi primit make, ca sa-i spuna lu' reghe talent manelistul geniu.hahahaha, sa-l schimbe pe iordanian ?..

vasglo
vasglo  •  04 Aprilie 2016, 17:45
Postat de lobbyone. pe 04 Aprilie 2016, 17:30

Bawab are nume de copac care face masline.

Vrei sa fi spiritual dar ai dat in penibil. Copacul se numeste baobab! Catel jalnic!..-:)

Vezi toate comentariile (5)
Comentează