FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Bawab în vizor » Dinamo a pus ochii pe atacantul lui Gaz Metan pentru un transfer din vară

Bawab a marcat de două ori în poarta lui Dinamo din postura de jucător al medieşenilor
Bawab a marcat de două ori în poarta lui Dinamo din postura de jucător al medieşenilor

Articol de GSP - Publicat joi, 02 mai 2013 00:00 / Actualizat joi, 02 mai 2013 01:05

Roş-albii caută să se întărească şi de la anul să atace cîştigarea campionatului şi a Cupei României. Printre cei vizaţi de conducere se află şi iordanianul Thaer Bawab, unul dintre cei mai tehnici fotbalişti din Liga 1.

Surse autorizate susţin că roş-albii s-au interesat deja de situaţia atacantului de 28 de ani pentru o posibilă mutare din vară.

Jucătorul ce a bifat cluburi ca Real Madrid şi Barcelona la juniori mai are contract cu Mediaşul pînă în iunie 2014, însă îşi doreşte un salariu superior şi stimuli noi.

Bawab are acum un contract lunar de 4.000 de euro, iar "cîinii" vor să profite de acest lucru şi să-i ofere cu 2.000 de euro mai mult. Ardelenii nu vor să-l cedeze pe iordanian pe mai puţin de 700.000 de euro, mai ales că pe adresa clubului au sosit mai multe oferte din ţările arabe pentru Thaer.

Interesant e că duminica trecută, împotriva lui Dinamo, Bawab a fost rezervă, fiind aruncat în luptă abia în minutul 67, la 1-0 pentru roş-albi. În tur, scor 2-2, el a reuşit un gol fabulos, cu călcîiul!

"Bawab are oferte din străinătate, nu ştiu dacă Dinamo l-ar putea lua la vară. Dar oricine e interesat de jucător poate face o propunere clară de transfer" (Ioan Horoba, preşedinte Gaz Metan)

9 goluri a reuşit Bawab în cele 20 de partide jucate în acest campionat pentru Gaz Metan, fiind golgeterul echipei

1 milion de euro e cota de piaţă a lui Bawab, conform site-ului transfermarkt.de

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (38)
conasu_boeru
conasu_boeru  •  02 Mai 2013, 23:37

Harciogul asta libidinos de Horoba, a ramas cam ultimul diriguitor obosit si depasit din Liga I ! Ca sa faca pe placul conducerii care ii da un salariu baban si pentru ca nu face nimic , tot timpul scoate ceea ce el numeste maxime, si care ii mai da de doi lei speranta pentru scaun ! Sunt atatia fosti jucatori, cu bun simt, cu spirit, cu stiinta despre fotbal si Gaz Metan tine fosila asta urat mirositoare sa bata campii ! Daca a fost eficace de ce l-a "scuipat" Jean Padureanu de la Bistrita ?!

gymd
gymd  •  02 Mai 2013, 18:15

aaa si Astafei, uitasem de garnitura

gymd
gymd  •  02 Mai 2013, 18:11

Ar fi de vis sa-l luam pe Bawab, daca i-am mai lua pe Wesley,Eric,Golubovic,Sargi,Vranjikovici,Nistor,Paun,Amasha, inca vreo 3 brazilieni si 3 argentinieni plus promovarea de la Dinamo 2 a jucatorilor Stanescu,Burnea,Dobrosalvievici eu zik ca luam titlu la pas, va fi o dominatie alb rosie an de an

Vezi toate comentariile (38)
Comentează