FOTBAL  »  Superliga  »  CRAIOVA - POLI TIMIŞOARA, SÎMBĂTĂ, 16:30, DIGISPORT ŞI LIVETEXT PE GSP.RO

Baywatch Baird! Australianul s-a făcut salvamar! :D

Michael Baird, Baird, Craiova
Michael Baird, Baird, Craiova

Articol de - Publicat vineri, 02 aprilie 2010 00:00

În litigiu cu Ştiinţa, "cangurii" Baird, Mitchell şi Rose au luat de 3 luni pauză de fotbal. Atacantul s-a reprofilat, devenind salvamar

Puşi pe lista de transferuri în iarnă, vîrful Michael Baird (26 de ani), stoperul Josh Mitchell (25) şi fundaşul stînga Joshua Rose (28) nu mai joacă fotbal de peste 3 luni! Cei trei fotbalişti de la Antipozi au refuzat să se mai întoarcă la Craiova după vacanţă şi şi-au depus memorii la TAS pentru a deveni liberi de contract, acuzînd neplata salariilor pe două luni. În replică, Universitatea i-a dat în judecată, încearcă să le rezilieze angajamentele şi le cere despăgubiri totale de peste 450.000 de euro, cazul aflîndu-se în prezent pe masa comisiilor federale.

Pînă la soluţionarea litigiului, australienii nu pot fi înregimentaţi de alte echipe din cauză că nu au "cartea verde". În lipsa fotbalului, s-au reorientat. Singurul australian rămas acum la Ştiinţa, "închizătorul" Spase Dilevski, le-a dezvăluit de curînd coechipierilor că Baird îşi petrece majoritatea timpului liber pe plajă, în rol de salvamar!

"Spase ne-a zis că Baird a lăsat-o mai moale cu fotbalul, că face surfing şi salvează oamenii de la înec. Mi-l şi imaginez sprintînd pe plajă precum actorii din Baywatch", a povestit amuzat unul dintre fotbaliştii olteni. Baywatch a fost un serial tv de succes din anii '90, cu mai multe vedete Playboy în distribuţie, cea mai cunoscută fiind Pamela Anderson.

12 goluri în 68 de meciuri pentru Ştiinţa a strîns Baird în Liga I

150.000 de dolari era salariul anual al lui Mitchell la Universitatea

900.000 de euro este suma la care îl evaluează pe Rose nemţii de la transfermarkt.de

Trică: "Am eu faţă de secund?!"
Mijlocaşul Eugen Trică (foto, 33 de ani) recunoaşte că ia în calcul să-şi încheie cariera de fotbalist la vară, dar spune că încă nu a luat o decizie în acest sens. "Poate mai joc doi-trei ani. Mă gîndesc şi la retragere. Dacă mă apuc de antrenorat, în viitor, o să iau o echipă ca principal, nu ca antrenor secund! Păi, am eu faţă de secund?! La început, poate aş accepta să fiu şi în acest rol pe bancă, dar numai dacă aş lucra cu Piţurcă sau cu Balaci, să învăţ meserie", a precizat cel alintat "Jose".

"Luaţi 1X cu Timişoara!"
Florin Costea e sigur că Universitatea nu va pierde sîmbătă, în faţa celor de la Poli Timişoara, chiar dacă, pe lîngă de golgeterul oltean, din lotul Ştiinţei pentru acest meci vor mai lipsi căpitanul Prepeliţă, Lung jr. şi Dina: "Nu prea dau eu pronosticuri, însă, cu siguranţă, nu vom pierde. Nu contează că lipseşte unul sau cinci jucători, Universitatea are un lot lărgit, antrenorul are de unde alege". Căpitanul Timişoarei, Dan Alexa, e de altă părere: "Craiova fără Florin Costea e mai slabă. Cu siguranţă, fără el ne va fi mai uşor să o învingem şi trebuie să profităm".

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (4)
gicu_de_la_scularie
gicu_de_la_scularie  •  02 Aprilie 2010, 13:28

si asa isi ratase cariera :))))

 •  02 Aprilie 2010, 10:20

Ce trucaj ordinar la poza!!! Chiar nu va e rusine...ziaristi de 2 lei..

 •  02 Aprilie 2010, 09:12

el poate dar tu nu

Vezi toate comentariile (4)
Comentează