FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Becali a anunțat jucătorii cu care negociază Steaua » Golubovici şi un coreean de la Porto

Foto: AFP
Foto: AFP

Articol de GSP - Publicat sambata, 21 mai 2016 00:00

Becali anunţă tratative pentru Suk Hyun-jun, 24 de ani, şi achiziţionarea atacantului de la Iaşi.

Steaua trece dintr-o extremă în alta. Nu se mai rezumă la campionatul românesc când alege jucătorii, acum se uită şi la coreeni! Suk Hyun-jun, de la Porto, e o variantă pentru atacul vicecampioanei.

Becali a făcut anunţul la DigiSport Special: "MM şi Reghe mi-au zis despre coreean că e mai bun decât toţi de pe lista noastră. Îl vrem împrumut un an cu drept de transfer definitiv. Vă daţi seama că o să-l trimitem înapoi după un sezon, nu-l luăm de tot!".

Porto a plătit două milioane de euro când l-a cumpărat pe asiatic de la Setubal, aşa că Steaua ar trebui să achite măcar aceeaşi sumă pentru a-l obţine definitiv.

Suk are un CV care conţine destule elemente interesante. Crescut de Ajax, coreeanul a trecut la Groningen, apoi a bifat trei cluburi din Portugalia: Maritimo şi Nacional Funchal plus Vitoria Setubal.

Antrenat la Amsterdam de la 18 ani, deţine deja o experienţă importantă în Europa. Şi este, la 1,90m, un vârf suficient de impunător.

Vicecampioana are şi o soluţie internă pentru atac. Nu e o soluţie la fel de exotică precum Suk, dar tot una surprinzătoare, dată fiind vârsta fotbalistului. "Negociem şi cu Golubovici", admite Becali.

Sârbul e punct fix la Iaşi, unde joacă un rol asemănător celui pe care l-a deţinut Bilaşco la Unirea Urziceni în perioada în care Dan Petrescu îi conducea pe "lupii din Bărăgan".

Surprinde interesul roş-albaştrilor din cauza vârstei: Bojan va împlini 33 de ani pe 22 august. Steaua s-a orientat în general spre fotbalişti care să poată fi revânduţi, un plan imposibil cu ex-iugoslavul aflat aproape de finalul carierei.

1,87mmăsoară Golubovici, cu 3 centimetri mai scund decât Suk, coreeanul de la Porto pe care vrea să-l împrumute Steaua

8selecţii şi 3 goluri are Suk la "naţionala" Coreei de Sud, o reprezentativă care a participat constant la ultimele ediţii ale Campionatelor Mondiale

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează