FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Becali a anunțat unde va juca FCSB după construirea stadionului Ghencea: "Mă simt ca acasă acolo"

Articol de GSP - Publicat vineri, 28 decembrie 2018 10:40

Gigi Becali a anunțat că sunt șanse mari ca FCSB să revină pe stadionul Ghencea după ce va fi terminată construcția acestuia, în 2020, însă susține că se simte mai bine pe Arena Națională.

"Ăla nu e stadionul CSA-ului, pentru că se face din bani publici, de la Compania Națională de Investiții, este proprietate publică, a statului. N-are nicio legătură cu CSA-ul. Bine, nici terenul nu e al lor. Cine o să joace? Că ei, cu CSA-ul, sunt în liga a patra. Apoi, să vedem când ajung în C, că va fi greu să promoveze, după care și în B va fi greu, pentru că ați văzut Clinceniul, da?

Mie imi place foarte mult Arena Națională, mă simt ca acasă acolo. Și-atunci cred că ne vom împământeni, ne vom familiariza cu arena și o să fie stadionul nostru. E și mai comod să ajungi acolo, bulevarde frumoase, luminile alea care se văd seara îi dau un aer aparte, mie îmi place”, a spus Becali.

  • Lucrările la noul stadion Ghencea au început la jumătatea lunii octombrie 2018 și se preconizează terminarea lor în 2020 pentru ca arena să fie gata pentru Campionatul European din același an.

30.500 de locuri va avea noul stadion Ghencea

Citește și:

Un nou episod din scandalul FCSB - CSA: "Au câștigat 12 lei în primul an! Păi, cum îmi ceri, mă, mie, 37 de milioane de euro?!"

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (14)
1250984458283448
Catalin Amariei  •  28 Decembrie 2018, 16:34

Sa spuneam ça Becali ar lua doua marci disparute Pegas si Mobra sa zicem si le-ar nu-mi FC Pegas ori FC Mobra apoi ar merge in optimile Uefa.... Credeti ça firma Tohan care à produs si produce armament nu s-ar sesiza cerand daune de milioane... Despre ce vorbim oameni buni ???.... Ori Becali e mai destept ça toti ori toti suntem mai prosti ça el

1735429260038481
Sorin Constantinescu  •  28 Decembrie 2018, 15:55

DE CE *** NU VREA SA-SI CONSTRUIASCA STADION LA POARTA ALBA , ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

tequlix
tequlix  •  28 Decembrie 2018, 15:42
Postat de tequlix pe 28 Decembrie 2018, 15:41

Pr0stal0ule, National Arena este al Nationalei, ca de aia se si numeste Stadionu National (Arena), a fost facut strict pentru Nationala, ca platiti voi chirie, cum plateste si Dinamo cand vrea sa joace acolo e partea 2, dar ala nu e stadionu vostru, nu e tarlaua voastra, cand v-o face becali *** , din banii lui, atunci poti sa zici *** ARENA sau cum vrei tu sa-i spui ( numele stadionului ala). Si sa ma ierte Dumnezeu, dar ar avea unde ci0banetele sa faca stadion, are terenurile alea pe la Pipera,Clinceni, va face lejer de 200 de locuri, ca mai mult nu sunteti ( pe modelu finului de la Ovidiu).

Acest comentariu nu a fost trimis destinatarului dar stim cu totii si v-ati prins ca fac referire la *** de Randookm sau Runkom mai nou :)))

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (14)
Comentează