FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFER

Becali a dezvăluit că-i cedează un fotbalist lui Șumudică la Kayserispor: "I-am zis: «dacă tu dai banii prima dată...»"

Foto: Cristi Preda/Gazeta Sporturilor
Foto: Cristi Preda/Gazeta Sporturilor

Articol de GSP - Publicat joi, 15 iunie 2017 21:08

Gigi Becali susţine că a discutat cu Mariu Şumudică despre un eventual transfer al lui Boldrin la Kayserispor şi este gata să-l lase pe mijlocaş la turci, în detrimentul grecilor de la PAOK. 

"Am vorbit cu Şumudică şi el mi-a zis că l-a propus pe Teixeira la turci şi turcii au spus că nu-i interesează din cauza vârstei. Şi acum s-ar putea să-l ia pe Boldrin.

I-am zis: «dacă tu dai banii prima dată... Normal, între tine şi PAOK te aleg pe tine şi ţi-l dau ţie pe Boldrin»", a spus Gigi Becali la TV Digi Sport.

În ciuda declaraţiilor făcute de patronul FCSB, transferul lui Boldrin la Kayserispor devine totuși incert din cauza ultimului transfer făcut de turci: mijlocașul neamț Edral Ozturk, de la Bayern Munchen, care evoluează tot în centru.  (detalii AICI).

În ce priveşte transferurile adversarilor, Becali este de părere că CFR Cluj a dat lovitura cu aducerea lui Dan Petrescu: "CFR a făcut un transfer care echivalează cât alte multe transferuri: Dan Petrescu".

 

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
blatistu49
blatistu49  •  15 Iunie 2017, 22:46

ahaa iar da JIJI procent de trag o teapa cu Godin la turcalezi apoi ina[poi la CHIAJNA

blatistu49
blatistu49  •  15 Iunie 2017, 22:37

HAA HAAAAAA SUMIBET nu sta 3 luni la turcaleti pariurile acolo se pedepsesc cu sut i..n....

Vezi toate comentariile (2)
Comentează