FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Becali a dezvăluit ce se întâmplă cu transferul lui Sânmărtean » De ce depinde revenirea mijlocașului la Steaua

FOTO: Raed Krishan (Gazeta Sporturilor)
FOTO: Raed Krishan (Gazeta Sporturilor)

Articol de GSP - Publicat sambata, 21 mai 2016 10:07

Lucian Sânmărtean, 36 de ani, și-a terminat contractul cu Al Ittihad și ar putea reveni la Steaua.

Patronul roș-albaștrilor, Gigi Becali, a vorbit despre posibilitatea ca mijlocașul să vină la Steaua și a spus că totul depinde de Mihai Stoica și Laurențiu Reghecampf.

"Trebuie să vorbesc cu Reghe și MM. Sunt decizii pe care le iau de capul meu și decizii pe care le iau după ce mă consult cu ei.

Transferul lui Sânmărtean face parte din a doua categorie. Dacă ei îl vor și cred că e nevoie de el, discutăm și negociem", a spus Becali la DigiSport.

Sânmărtean a venit la Steaua în februarie 2014 și jucat până în ianuarie 2015. Pentru formația roș-albastră, mijlocașul a bifat 42 de meciuri și are în palmares două titluri de campion.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (17)
10202925648180625
Eugen Qy  •  22 Mai 2016, 01:46
Postat de crotalie pe 21 Mai 2016, 11:36

Adevărul este că toţi marii fotbalişti vor să joace la echipa lui nea Gigi care e om bun şi a demonstrat inclusiv faptic adica la non-campioana Romaniei si sa fie sustinuti de o galerie minunata asa cum doar la noi se vede pentru ca daca vrem pornim si valuri organizate si ne-am dat seama imediat. Am avut si avem cea mai principala galerie. Hei, hei !

La minamo nu mai e, demulta vreme, sef Netoiu !!! Asa ca pe nea coita sa stii ca nu-l cheama nentu gigi !!! Si da , deocamdata aveti cea mai "scenografica" galerie din tara. Asta se trage inca de pe timpul lui Ceasca . actualii instructori ai galeriei minamoviste au invatat atunci, ca erau prezenti, in calitate de purtatori de cartoane colorate sau albe, la lectiile de scenografie realizate pe 23 august cu ocazia diferitelor manifestari in cinstea p.c.r. !!!

sibelius
sibelius  •  21 Mai 2016, 15:40
Postat de pe 01 Ianuarie 1970, 02:00

Diferenta dintre Gheorghe si Arpy e ca al doilea INCA nu a ajuns la Beciul Domnesc. Idem si doctorul Muresan. Performanta CSM-ului e imensa prin prisma banilor cheltuiti aiurea de Valcea si Baia Mare. Handbalul feminim ramane un sport de nisa fara bani si practicat la nivel de performanta 5-6 tari. In alta ordine de idei: trolii de pe internet nu au legatura cu sportul. La fel cum nu au nici "site-urile" de "sport". Chiar daca ar fi fost 10 articole despre polo/rugby/handbal/tenis comentariile s-ar fi rezumat tot la FCSB/anti-FCSB. Nimeni nu te obliga sa citesti ceva ce nu te intereseaza.

nebraska
nebraska  •  21 Mai 2016, 13:49
Postat de alexzece pe 21 Mai 2016, 13:08

Esti cel mai prost troll din istorie

Ti-ai dat seama imediat si e bine.

Vezi toate comentariile (17)
Comentează