FOTBAL  »  Superliga  »  AUDIERI

Becali a fost astăzi la Curtea de Apel » De ce este acuzat. Riscă revocarea liberării condiţionate!

Articol de GSP - Publicat joi, 31 martie 2016 16:49

La începutul lunii martie, DNA a deschis un dosar penal pe numele lui Gigi Becali, în care acesta este acuzat de mărturie mincinoasă şi favorizarea făptuitorului în dosarul care este deschis pe numele omului de afaceri Gabriel Popoviciu. Astăzi, patronul Stelei a fost la Curtea de Apel pentru a da declarații judecătorilor. 

"Îmi mențin în totalitate declarația dată și semnată pe 14 iunie 2006. E scrisă de mine, cu mâna mea. Nu mai știu nimic nou. Tot timpul am făcut totul numai cu bună credinţă. Nu am zis niciodată o minciună. Eu am spus doar opinia mea. Oricine poate să îşi dea cu părerea.

Ultimele două declaraţii date în faţa Curţii de Apel Bucureşti, adică cea din puşcărie, în 27 octombrie 2015, şi cea din 15 februarie 2016 nu mai le menţin, pentru că nu le mai țin minte şi nici doamna procuror nu a fost profesionistă, nu mi le-a citit.

Putea să zică: «Bă, Becali, ia uite ce ai scris tu aici!». Eu nu sunt procuror ca să motivez sau să aduc probe. Denunţul meu nu are nicio importanţă, pentru că infracţiunea lor este de abuz în serviciu, faptă care se demonstrează prin acte, prin încălcări de legi. Eu am scăpat pentru că am făcut declaraţie la procuror. Acum sunt la dispoziţia Justiţiei", a spus Becali, potrivit Mediafax.

Becali este acuzat că, în declaraţiile date ca martor, în 27 octombrie 2014, la DNA, şi în 15 februarie 2016, la Curtea de Apel Bucureşti, a prezentat date "care contravin probelor administrate în cauză, contravin propriilor declaraţii date în cursul urmăririi penale şi aspectelor pe care acesta le cunoştea", potrivit news.ro.

Dacă este găsit vinovat, Becali poate primi între 1 și 6 ani de închisoare. În plus, este posibil să fie cerută revocarea liberării sale condiţionate.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (38)
819602521427859
Stancu Florin  •  01 Aprilie 2016, 00:03

Maneaua ucide!... Traiasca gigi ...gigi presedinte!!! Hai fcsb! forza tamas! Respect prodanca!... ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

piet
piet  •  31 Martie 2016, 23:38

mai tine apa in cornet?

mircea1957
mircea1957  •  31 Martie 2016, 23:15

Puscarie, inapoi la puscarie, impreuna cu MM.

Vezi toate comentariile (38)
Comentează