LIGA 1  ·  STEAUA - SPORTUL 4-1

Becali a fost euforic după 4-1 cu Sportul: "Joacă Steaua zici că-i Barcelona şi Stoichiţă, Guardiola!" :)

Titularizat, Tibi Bălan a jucat bine şi a deschis scorul // Foto: Raed Krishan
Titularizat, Tibi Bălan a jucat bine şi a deschis scorul // Foto: Raed Krishan

Articol de - Publicat luni, 09 aprilie 2012 00:00 / Actualizat luni, 09 aprilie 2012 01:16

Patronul din Ghencea şi-a lăudat noul antrenor şi a spus că următoarele 3 etape decid dacă Steaua păstrează ori nu şanse reale la cîştigarea campionatului.

Gigi Becali a fost atît de euforic după succesul de aseară încît, imediat după ce a ajuns la cadrul flash-interviurilor de la DigiSport, a spus, înainte să fie întrebat: "Vă dau material de promo ca să aveţi pe finalul acestui campionat. «Joacă Steaua zici că-i Barcelona şi Stoichiţă, Guardiola!»". :)

Apoi însă, Becali a coborît cu picioarele pe pămînt. "E o victorie, am pasat, a fost frumos, însă am întîlnit o echipă de puşti, de copii. Să vedem la Galaţi, dacă vom juca la fel înseamnă că avem mare valoare. Totuşi, cred că se vede un pic mîna lui Stoichiţă pentru că a schimbat sistemul, acest 4-1-4-1 ne aduce mai mulţi mijlocaşi, păstrăm mai mult mingea, avem mai multe ocazii", a adăugat Becali.

Finanţatorul ştie şi de ce e nevoie pentru ca Steaua să ia titlul: "Cred că următoarele 3 etape sînt vitale. Jucăm cu Oţelul, Vaslui şi Rapid. Dacă batem tot, atunci pot spune că sîntem campioni. E adevărat că pentru noi acum încep jocurile grele, însă în tur ne-am descurcat bine în derby-uri".

"CFR cu Andone e mai periculoasă pentru că e antrenor cu experienţă. În plus, a plecat Jorge Costa, care în loc să antreneze, el stătea să bea cîte două sticle de whisky şi să discute cu papagalii pe care îi are acasă" (Gigi Becali, patron Steaua)O româncă din Spania a fost obligată de soțul și socrii ei să se prostitueze. Îngrozitor ce îi făceau dacă nu aducea zilnic 300 de euro
Libertatea
Comentarii (10)
tzii  •  09 Aprilie 2012, 12:05

''În plus, a plecat Jorge Costa, care în loc să antreneze, el stătea să bea cîte două sticle de whisky şi să discute cu papagalii pe care îi are acasă" :)))))))) cea mai buna caracterizare a lui costea

spivak  •  09 Aprilie 2012, 11:19

Iliesta strălucitor, Slughiţă genial... Cine urmează? Gigi se droghează cam des. Mai încet cu efedrina, ciobane!

joker30  •  09 Aprilie 2012, 10:18

da dar sportul e sportul...o echipa care se bate la retrogradare

Vezi toate comentariile (10 )
Comentează
Agenda
Oră Competiție / Post TV
15:00 WTA Praga
Simona Halep - Magdalena Frech
Digi 1
21:00 Snooker
Semifinale CM Snooker
Eurosport
22:00 Champions League
Barcelona - Bayern Munchen
Digi 1, Look Plus, Telekom 1
Program TV complet

Liga 1