FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Becali a găsit înlocuitor! » Dacă pleacă Tătăruşanu, vine Pantilimon!

Tătăruşanu are 25 de ani, în timp ce Pantilimon e mai tînăr cu fix un an
Tătăruşanu are 25 de ani, în timp ce Pantilimon e mai tînăr cu fix un an

Articol de - Publicat joi, 16 iunie 2011 00:00 / Actualizat joi, 16 iunie 2011 07:10

Gigi Becali e tentat să accepte să-l vîndă pe goalkeeper cu 3 milioane de euro, caz în care aproape sigur în Ghencea va ajunge portarul Timişoarei.

După Bogdan Stancu, Steaua l-ar putea pierde pe celălalt jucător care a fost aproape determinant pe parcursul sezonului precedent. E vorba despre Ciprian Tătăruşanu, devenit între timp căpitanul echipei. "Am primit o ofertă tentantă, chiar o iau în calcul. Deşi mi-e greu să mă despart de el acum, mă gîndesc că poate nu o să mai încasez niciodată banii ăştia", a spus Becali la GSP TV. Oferta e din Serie A şi a venit prin intermediul unui agent din Italia.

În cazul în care Tătăruşanu va fi lăsat să plece, Steaua are deja pregătită o variantă de înlocuire. E vorba chiar de cel cu care Tătăruşanu se duelează pentru postul de titular la echipa naţională. Pantilimon e văzut în Ghencea drept înlocuitorul ideal al actualului goalkeeper, transfer care va fi înlesnit de faptul că Timişoara va fi retrogradată.

"Nu vreau să spun pe cine avem în vedere ca să nu-i crească preţul", a spus ieri Gigi Becali. Pantilimon are 2,02 metri, faţă de 1,98 metri cît măsoară stelistul. Tot un mic avans are timişoreanul şi în cazul selecţiilor la "naţională", a bifat 13, faţă de 5 ale lui Tătăruşanu.

1,5 milioane de euro a plătit Steaua pe Tătăruşanu atunci cînd l-a achiziţionat de la Gloria Bistriţa

47 de meciuri a jucat Tătăruşanu pentru Steaua în sezonul precedent, ratînd unul singur, meciul tur cu FC Braşov, din semifinalele Cupei României, cînd a fost preferat Stanca

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (17)
radunelu
radunelu  •  16 Iunie 2011, 17:37

noi stelistii suntem 100% comunisti toata istoria noastra este comunista ; prima nostra generatie de suporteri au format-o activistii de partid,politrucii si nomenclaturistii,apoi, pt. ca noi cistigam tot pe banda rulanta prin ORDIN de partid toti decreteii si toti taranii adusi in Bucuresti de Ceausescu, ca forta de munca au inceput sa tina cu noi;si de asta dupa revolutie pt. ca suntem multi si prosti ne-a cumparat un CIOBAN ca sa fie si el cunoscut de suporterii nostri (minunati ) ; numai ca **** asta nu prea avea el bani multi si nici traba cu fotbalu , asa ca dupa ce a ramas el fara bani am ramas si noi de caruta si isi fac an de an rapidistii DAMBLAUA CU NOI SI SE PISA PE NOI MEREU

g3org3
g3org3  •  16 Iunie 2011, 16:30

sa vina silviu lung :)

ancut89
ancut89  •  16 Iunie 2011, 14:34

nu pleaca nicaieri,Timisoara nu il da pe Pantelimon ,doar in vise,aberatii de ma doare capul ,Gigi se joaca cu voi,va dribleaza la vorbe,o sa vedeti ca cipi pleaca dupa terminarea contractului,pana atunci nu!!!

Vezi toate comentariile (17)
Comentează