FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Becali a găsit noul atacant de la FCSB! Pe cine aduce după ce-l vinde pe Gnohere

Articol de GSP - Publicat sambata, 03 noiembrie 2018 12:39

Gigi Becali, patronul FCSB, negociază vânzarea atacantului Harlem Gnohere în zona arabă, iar mutarea s-ar putea realiza în vară.

Pentru a-l vinde pe Gnohere, 30 de ani, Becali cere 7 milioane de euro, iar dacă mutarea se va realiza, FCSB va investi o parte din sumă în achiziționarea unui atacant.  Alesul celor de la FCSB este Denis Drăguș, vârful de la Viitorul, potrivit TV Telekom Sport.

Drăguș, 19 ani, a impresionat în acest sezon prin evoluțiile de la Viitorul și a ajuns și la echipa națională, bifând două apariții în echipa lui Cosmin Contra.  Pentru a-l putea cumpăra pe Drăguș, Becali ar trebui să-i achite cel puțin 3 milioane de euro lui Gică Hagi. 

450.000 €este cota lui Drăguș, potrivit transfermarkt

6
goluri în 17 meciuri are Drăguș în acest sezon

Florin Tănase, Romario Benzar, Dragoș Nedelcu și Florinel Coman sunt jucătorii din lotul celor de la FCSB care au jucat în trecut la Viitorul.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (14)
cetateanul_surmenat
cetateanul_surmenat  •  03 Noiembrie 2018, 21:36
Postat de faliment_fc_fcsb pe 03 Noiembrie 2018, 16:36

7 milioane visează pe Gnohere? :))) Visa și pe Alibec vreo 20, dar a ajuns să-l împrumute la Astra. :)))

Am inteles ca vrea sa ia pe batfoi dar nu vrea laptan sa il dea ca fara el csa pica in l5 unde e locul lor normal. Inca nu ai scapt de ura pe cioban pe care ai capatat-o cand a oprit finantarea golanilor? Mai bine mergi la munca cum facem noi astia normali, sa fii "ultras" nu mei aduce bani, s-au prins si patronii ce hram purtati.

861553623922104
Gigel Borcanel  •  03 Noiembrie 2018, 17:05

Iar mai ia o ţeapă ciobanul sau îşi plăteşte mascat serviciile finului din meciurile directe cu miză.

csasteauabucuresti
csasteauabucuresti  •  03 Noiembrie 2018, 16:37

Despre faptul ca ne-a jjjijji va trebui sa isi caute atacanți pe la Poarta Alba, el votând la Referendum desi ii era interzis acest drept, si deci încălcând conditiile eliberării condiționate nu ne spuneti nimic!? :-)))))

Vezi toate comentariile (14)
Comentează