FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Becali a ieșit la atac! Contestatarii puși la zid: "Gura închisă cu mine la fotbal, da?"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 29 august 2018 21:06

Gigi Becali se ia de contestatari și le cere acestora să cumpere echipe și să se lupte contra lui. Ba chiar l-a sfătuit pe Marica să meargă la Dinamo, fiind convins că echipa nu va scăpa de faliment. Singurul om pe care Gigi Becali îl vede specialist este Gică Hagi. 

"I-am spus lui Marica, ştii de ce voiam să luaţi voi Dinamo, ca să vă văd cum vă văd pe voi toţi în faliment peste câţiva ani. Hagi este singurul specialist. Toţi, de 15 ani, faliment, diviza B, gura închisă la fotbal cu mine, da? Fiecare poate să spună ce vrea, dar demonstraţi. Pe unde aţi fost preşedinţi nu aţi demonstrat.

Eu mă simt foarte bine cu ce am făcut la FCSB. Nu am nicio problemă, mă distrez, pentru mine FCSB e o distracţie, nu am problemă de bani. E adevărat, sunt bani 10 milioane dacă ne-am califica, dar problema este coeficientul în caz că nu ne calificăm.

Părerea e părere, demonstraţia e demonstraţie. Dică s-a dus în primăvara europeană, a mai demonstrat-o pe asta. Ştiţi de ce nu am luat campionatul? Am făcut o greşeală eu, când Dică a spus ceva şi eu am zis nu. Domne, omul a spus, îl dau afară pe Alibec, am zis nu, că iau bani pe el. Cum să-l dau afară pe Dică pentru că n-a luat titlul dacă e greşeala mea? El a spus că trebuie dat afară, că nu poate să lucreze cu el", a zis Becali la TV Digi Sport.

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Presimte o alegere-șoc la Rapid: „Sunt aproape sigur că el vine! Este înaintea lui Șumi ca variantă”


Comentarii (104)
minell73
minell73  •  30 August 2018, 16:24
Postat de imperator.red pe 30 August 2018, 09:38

BINE CA NU L-A BOTEZAT MINELL73 CA RADEA TOATA TARA DE EL GIGI BECALI E IDOLUL ROMANILOR OM ACLAMAT ORIUNDE MERGE IN TZARA ASTA DACA IES SINGURI PE STRADA FARA SEPEPEU IOHANIS BASESCU ILIESCU SUNT LUATI LA PIETRE DECI FORZA GIGI BECALI SI CIOCU MIC DUJMANILOR

Fereasca Dumnezeu,cat esti de *** si ***.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

2062987317304056
Marcel Cluj  •  30 August 2018, 11:52

Primariile trebuie sa dea bani pentru echipele de Club. Asa e si in Franta de asta e campioana Mondiala ! Apoi daca vin si altii si pluseaza milioane si miliarde sunt bineveniti !Scrieti despre sistemele din Europa dragi Ziaristi ! NU doar de becalisme ! Si despre legea sponsorizarii care nu e OK dupa 28 de ani de la Revolutie ! Mai bine externalizeaza castigurile in OFFSHORE [https://ro.wikipedia.org/wiki/Offshore] decat sa investeasca cu o lege buna in Romania in Sport ! Fiti sigur alte tari au legi ale sponsorizarii care lucreaza pentru tarile lor !

537095073301815
Izabela Iuliana Nazare  •  30 August 2018, 11:24

daca dica ar fi procedat ca bergodi poate ar fi avut rezultate mai bune .

Vezi toate comentariile (104)
Comentează