FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Becali a luat foc

Articol de GSP - Publicat sambata, 28 iulie 2007 00:00

Patronul Stelei a rezistat doar 13 minute la meci si a plecat acuzindu-l pe Hagi

Nervii lui Gigi Becali au tinut mai putin de un sfert de ora aseara. A fost suficient ca nemtenii sa marcheze din penalty si Gigi Becali s-a ridicat si a parasit stadionul. "Eu nu stau sa vad Steaua condusa acasa de Ceahaul! Am dat milioane pe jucatori! Sint suparat si stiu foarte bine si pe cine!", a izbucnit Becali, cu trimitere la Hagi.

Patronul ros-albastrilor nu a parut increzator in revenirea echipei, in momentul plecarii. "Sa intoarca rezultatul, sa intoarca ce vor ei, ca nu ma intereseaza!", a raspuns patronul cind cineva i-a strigat in parcarea arenei ca "echipele mari pot sa revina de la 0-1". Becali s-a urcat in masina chiar cind Dica egala, tot din penalty.

Au facut accident
Nemtenii au ajuns in Ghencea cu microbuze si taxiuri. Asta dupa ce autocarul in care se aflau Hizo si jucatorii sai a fost tamponat de o motocicleta, in sectorul 6 al Bucurestiului. "A fost afectat radiatorul, nu cred sa fi existat alte probleme la masina, dar am considerat ca e mai bine sa ne continuam drumul asa", a explicat primarul din Piatra Neamt, Gheorghe stefan.

Penalty gratuit
Steaua a egalat in minutul 15 dupa un penalty acordat eronat. Nicolita a cazut in afara careului, la un contact in aer cu Lucian Goian. Arbitrul Sebastian Coltescu a fluierat fault, iar asistentul Aurel Onita i-a semnalizat ca infractiunea s-a petrecut in careu. Viorel Hizo si jucatorii sai au protestat indelung, iar Lucian Goian a primit si un cartonas galben pentru faultul asupra lui Nicolita.

Conducere vehementa
Oficialii Ceahlaului au protestat permanent in timpul jocului. Nemtenii din conducere au stat aplecati tot timpul pe geamul de la tribuna oficiala si au tipat atit la arbitrul Coltescu, cit si la jucatorii Stelei. "Hotule, arbitreaza corect!", i-au strigat ei "centralului". Moldovenii au urlat si la Radoi, dupa un fault din spate al capitanului Stelei: "Bai ciobanule!", moment in care toti fotbalistii Stelei au privit spre loja oaspetilor.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează