FOTBAL  »  Superliga  »  GAZ METAN - STEAUA 1-1

Becali a luat foc după egalul de la Mediaș: "Suntem ca la circ, nu jucăm nimic. E inadmisibil! Bă MM, noi jucăm ceva cu mingea la antrenamente?!" » Recunoaște că și-a sunat spionul de pe bancă!

Articol de GSP - Publicat duminica, 26 februarie 2017 22:24

Gigi Becali, finanțatorul Stelei, a avut o reacție virulentă la adresa echipei sale după remiza de la Mediaș, criticându-și jucătorii pentru prestația acestora.

"Am făcut anumite declarații în trecut, de mândrie, de trufie, de laudă față de echipa mea. 

Vreau să cer iertare tuturor suporterilor și tuturor din lumea fotbalului. Vreau să cer iertare Gazului că le-am furat două puncte azi. Nu merităm să jucăm în play-off.

Suntem o echipă de divizia "B". Dacă vom mai juca așa nu știu ce se va întâmpla.

L-am întrebat și pe Mache. M-am gândit că e o complictitate. Cum se poate ca o echipă să joace atât de prost, să nu lege două pase?! Cred că a fost ceva la mijloc de care eu n-am știut!  Așa ceva nu se poate. Am mai pierdut când am avut ghinion, dar în seara asta nu am jucat nimic. Să nu poți să legi două pase. E posibil așa ceva?

Pe mine mă îngrijorează că noi nu legăm 3 pase. Dacă nu legăm trei pase înseamnă că nu suntem fotbaliști. Nu se poate să jucăm atât de prost. E ceva la mijloc, sunt sigur. E inadmisibil să joci cum am făcut-o noi în seara asta", a spus Becali, la TV Digi Sport.

Becali a continuat cu seria acuzelor către propria echipă, declarând că Dinamo prestează un joc mult mai frumos decât Steaua

"Dinamo te mănâncă dacă joci tot așa, Craiova te mănâncă, Astra te mănâncă. Râdeam de Dinamo, dar să mă ierte. Dinamo joacă fotbal băi băieți, băi. 5 ne dă Dinamo!

Am vorbit cu MM, l-am întrebat: Bă, noi facem ceva la antrenamente? Miuța, ceva cu mingea? Că dacă nu, hai să mergem la judo și la karate dacă facem doar antrenamente cu greutăți în loc să lucrăm mai mult cu mingea", a mai spus Becali. 

Gaz Metan și Steaua au terminat la egalitate, scor 1-1, iar echipele care merg în play-off urmează să se stabilească în ultima etapă. 

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (124)
merace
merace  •  27 Februarie 2017, 09:02

Gigi se da modest acuma, dar tronul de aur il pastreaza in casa! :D hahaha

sexilian
sexilian  •  27 Februarie 2017, 08:59

are dreptate gheghe,fara fluierici le cad chilotii.......

435248323333261
Mercea Mercea  •  27 Februarie 2017, 08:45
Postat de falci pe 26 Februarie 2017, 22:50

un blat nereusit, s-a cam prins si gigi..

Intradevar.nereusit blatul.gazul s.a ales si cu valiza si cu punctul.felicitari medias....

Vezi toate comentariile (124)
Comentează
Close