FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Becali a mai pus ochii pe un jucător de la CSU Craiova: "Încă n-a confirmat, dar poate-l iau din vară" » Ce zice despre Cristi Tănase: "Am înțeles că vine"

Articol de GSP - Publicat marti, 16 ianuarie 2018 11:49

După ce l-a ratat pe Alexandru Băluță, Gigi Becali s-a orientat către alt jucător de la CSU Craiova, pe care ar vrea să-l transfere în vară.

Becali l-a lăudat pe miijlocașul lateral Andrei Burlacu, 21 de ani, dar spune că acum nu-l poate transfera acum, ci la vară.

"Andrei Burlacu îmi place, are calități. Și e tânăr, are 21 de ani, dar încă n-a confirmat. M-a împresionat interviul lui (n.r. din Gazeta Sporturilor, care poate fi citit AICI). Dar nu se pune problema să-l iau acum. Nu mi-l dă Craiova. Poate la vară", a spus Gigi Becali la Pro X.

Becali a vorbit și despre venirea lui Cristi Tănase, 30 de ani, care își va rezilia contractul cu Karabukspor.

"Eu am înțeles că Tănase va veni la noi. Îi facem contract pe un an și jumătate. Dacă vin Tănase și Găman, nu mai facem niciun transfer. Suntem acoperiți pe toate posturile, avem un lot numeros și jucători buni, care nu pot sta pe bară", a adăugat Becali.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (5)
ipsilante
ipsilante  •  16 Ianuarie 2018, 21:13

1.-Universitatea Craiova; 2.-CFR Cluj; 3.-FCSB... ***! Invata clasamentul pentru ca sa nu mai faci confuzii. Cat despre fotbalistii Craiovei, VISEAZA, pentru ca doar asa ii poti avea. Nu uita sa-ti schimbi nadragii cand te trezesti... FORZA STIINTA!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

antalmihai
antalmihai  •  16 Ianuarie 2018, 19:21

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

915130541905898
Gabi Simon  •  16 Ianuarie 2018, 17:04

Asta r atit de *** cum si jurnalistii astia atita il baga in seama ,ca acest *** aiureaza mereu,Craiova i-a spus ca el nu va putea lua niciodata jucatori de acolo dar cu un psihopat nu ai ce face ,si vb si vb sa le dea jurnalistilor de scris

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (5)
Comentează