FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFER

Becali a oferit detalii de la negocierile pentru Zahovici + Care mai e situația lui Alibec

Articol de GSP - Publicat marti, 17 iulie 2018 11:33

Gigi Becali spune că Denis Alibec va pleca în următoarele zile la Al Shabab și că este gata să aducă un atacant. S-a interesat de slovenul Luka Zahovici (22 de ani) de la Maribor, pe care a încercat să-l ia sub formă de împrumut. 

"Am zis că am nevoie de atacant, dar acum mi-a plăcut că mingea a stat numai la noi. Cel puțin a doua repriză, în niște meciuri cu echipe tari. Îmi place mult să fie mingea la noi. Să vedem dacă vine Zahovici. Să vedem cum merge echipa. Ok, vreau un atacant, dar avem timp până în septembrie.

Nu am făcut o ofertă pentru că slovenii sunt foarte pretențioși. Am vrut să-l iau cu împrumut cu opțiune de cumpărare. Dădeam două milioane peste un an dacă eram mulțumit. Voiam să văd dacă face față aici", a zis Becali la ProX. 

...despre Alibec: "Cred că va merge la Al Shabab, în 5 zile maximum ajunge acolo".

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (23)
138672209828437
Gelu Oanca  •  18 Iulie 2018, 08:28

Uitativa la *** lui becali,in GSP apare de 7 ori poza ciobanului cu fcsb, dar el spune ca nu mai este implicat la echipa.Dar astia tot ***.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

loko1
loko1  •  17 Iulie 2018, 21:30

Gigi l-a copiat pe Necoiță ,și- a pus arici la buzunar. Nu e mult și intră în insolvență.

balauru48
balauru48  •  17 Iulie 2018, 16:51
Postat de alexbibirica1 pe 17 Iulie 2018, 13:25

se milogea talpan sa se rezolve ... "suporterii sunt rai" .. "s-au dus la DNA..." huaa ! FCSB = Fotbal Club Steaua Bucuresti , STEAUA echipa care n-a retrogradat niciodata din Liga 1 intr-o liga inferioara.

alexbibirica-tipul care n-a luat bacul si nici nu-l va lua vreodata! :))

Vezi toate comentariile (23)
Comentează
Close