FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA - CFR CLUJ 2-0

Becali a plecat cântând de la stadion: "Am întărit echipa tare de tot. Lăsați-ne să ne pregătim de Liga Campionilor!" » Despre cine a zis: "E cel mai bun! Peste Tănase și Alibec"

Articol de GSP - Publicat duminica, 12 martie 2017 22:34

Gigi Becali a fost în extaz la finalul meciului câștigat de Steaua în fața lui CFR Cluj, scor 2-0, și a plecat cântând de la stadion nu înainte de a lăuda câțiva jucători. 

"Ovidiu Popescu și Bălașa sunt doi piloni ai Stelei. Am întărit echipa tare de tot. CFR Cluj n-a contat în a doua repriză.

O echipă ca CFR Cluj să nu conteze e mare lucru! CFR ne va face campioni cu 3-4 etape înainte pentru că va învinge dușmanii mei.

Ovidiu Popescu e cel mai bun jucător al Stelei, peste Tănase și Alibec", a declarat Gigi Becali.

Apoi patronul Stelei a plecat de la interviuri și a început să cânte: "Campionii, campionii! Ole, ole, ole! Lăsați-ne să ne pregătim de Liga Campionilor!".

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (22)
andrei.f
andrei.f  •  13 Martie 2017, 09:10

Iarăşi tuşierii şi-au dat în petec, Păun a plecat dintr-un ofsaid nesemnalizat de un metru şi era gata să dea gol. Continuă arbitrajele potrivnice Stelei. Degeaba, tot Steaua va câştiga !

cneius
cneius  •  13 Martie 2017, 07:34

A mai zis unul asta si nu a fost de bun augur...

haideusicfr
haideusicfr  •  13 Martie 2017, 07:26

Becali are dreptate.O tara intreaga a vazut realitatea.Si Balasa a fost bun.

Vezi toate comentariile (22)
Comentează