FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Becali a pus mâna pe telefon și l-a sunat pe Alibec la miezul nopții: "Asta i-am spus"

Articol de GSP - Publicat luni, 06 martie 2017 13:02

Gigi Becali l-a criticat pe Alibec după Steaua - ASA, 1-1, pentru modul slab în care a executat lovitura de la 11 metri.

Acum, patronul Stelei a dezvăluit că l-a sunat pe Alibec, l-a lăudat și a avut o cerință pentru atacantul roș-albaștrilor.

"Eu am vorbit cu Alibec la telefon. După meci, la TV, am spus doar lucrurile rele. Am spus că la pauză ceream 1 euro pe el, dar după meci, ceream 10 milioane de euro.

I-am zis că l-am criticat pentru cum a bătut penalty-ul și că am o singură rugăminte la el. I-am spus că nu m-am băgat până acum și că îl rog, când bate penalty-ul, să aleagă un colț și să dea tare. Așa bat Messi și Cristiano Ronaldo. Nu există fotbalist care să culce portarul când bate 11 metri", a spus Becali la TV Sport ro.

Citește și: Ordine din lojă! Becali îi face echipa lui Reghe: "Așa trebuie să joci. Nu înnebuni jucătorii! Cine crezi că te bate dacă joci cu ăștia 4 în echipa?"

BOOM economic într-un oraș din România » Investiție de 650 de milioane de euro: fabrica de anvelope se mută din Rusia

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (33)
zizu
zizu  •  06 Martie 2017, 17:51
Postat de dincolodenori pe 06 Martie 2017, 14:26

Astia ca mine sanctioneaza prostia ,,,din pacate tu calci in strachini destul de des

mai bine te ai uita in oglinda! la prostie esti ca si infractorii de acolo...prost dar fudul!..:))

daweroirl
daweroirl  •  06 Martie 2017, 15:55
Postat de samertx pe 06 Martie 2017, 14:38

După ce se trage linia din Play-off, după noi să fiți, metre. Suntem mai buni. O cupă, acolo... chiar două și medalia de campion LPF, mmmm, e loc, de ce nu? :))

Keep on dreaming...

samertx
samertx  •  06 Martie 2017, 14:38
Postat de daweroirl pe 06 Martie 2017, 14:23

Nu prea avem loc de voi...

După ce se trage linia din Play-off, după noi să fiți, metre. Suntem mai buni. O cupă, acolo... chiar două și medalia de campion LPF, mmmm, e loc, de ce nu? :))

Vezi toate comentariile (33)
Comentează