FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Becali a răbufnit! MM și Reghe trecuți pe linie moartă: "Gata! Așa fac de acum înainte"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 05 aprilie 2017 10:51

Gigi Becali este foarte aproape de a-l aduce pe Ciprian Deac, 31 de ani, și a decis să nu mai asculte de nimeni când e vorba de transferuri, fiind supărat pentru că nu a putut aduce jucătorii pe care i-a dorit.

"Din cauza lui Deac mi-am propus să nu mă mai iau după nimeni din fotbal. De acum încolo, când vreau să iau un jucător, fac cum vreau eu. M-am consultat aşa bine că nu mă mai consult cu nimeni în viaţa mea. Nu spun cine. Nu vreau să spun. Dar eu voiam să-l iau. Eu, dacă îl luam pe Deac în iarnă, eram la 10 puncte în faţă în campionat. M-am luat după alţii.

Şi pe Larie am vrut să-l iau. Dar nu vreau să-mi aduc aminte acum. Nu mai are rost să spun de ce nu l-am luat. Tot aşa, am fost sfătuit. Dar nu mai are rost acum să vorbesc. Dar de acum nu mă mai iau după nimeni", a spus Becali la TV Digi Sport.

"Eu când am spus că Deac e al Stelei, înseamcă că e al Stelei. Eu ştiu ce spun. Probabil că e semnat. Mi-a spus că vine la noi 100%.

E băiat de caracter. Mi-a spus să consider că e semnat şi că e jucătorul Stelei. I-a spus şi lui Argăseală, dar a explicat că e mai bine să ia dezlegarea de la club. Are în contract că se poate transfera în perioada de transferări. Dacă eu minţeam, venea băiatul şi spunea că mint" Gigi Becali

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (14)
bratia2003
bratia2003  •  05 Aprilie 2017, 14:38

Putin (putzin), spus jiji. Ce 10 puncte? Erati campioni inca din toamna anului trecut. Pai cum altfel.

1425838917717550
John Milne  •  05 Aprilie 2017, 12:57
Postat de iosif_vs pe 05 Aprilie 2017, 12:24

***

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

gabisp
gabisp  •  05 Aprilie 2017, 12:53

De parca ai facut vreodata altfel...!!! Asa de bine ai "manageriat" clubul incat la ora actuala nu ai nimic : nu ai nume ( pentru echipa), nu ai stadion, nu ai vestiar, nu ai teren de antrenament, nu ai "casa" pentru echipa, nu ai centru de copii si juniori, nu ai palmares decat din 2003 , NU AI SUPORTERI, nu ai decat BANII pe care i-ai facut profitand de brand-ul STEAUA. Ia aminte la finu' Hagi care ARE TOT CEEA CE ITI LIPSESTE ! Hagi a cladit , mata ai dărâmat !!!

Vezi toate comentariile (14)
Comentează