FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Becali a răspuns după ce Alibec și-a acuzat colegii! "Păi ce, a zis cineva ceva despre el?"

Articol de GSP - Publicat joi, 13 septembrie 2018 20:35

Gigi Becali i-a răspuns lui Denis Alibec, care a dat vina și pe colegii săi pentru ratarea titlului din Liga 1. Patronul FCSB e categoric și explică greșelile făcute anul trecut, asumându-și în totalitate vina. 

"A dat cineva pe Alibec? Vina a fost a mea. Eu am forțat, pentru că mă gândeam că are valoare și iau banii pe el. L-am forțat și pe Dică. Ce vină are Denis? Noi trebuia să luăm măsuri când făcea ce făcea.

El zicea că îl dă afară din antrenament, eu îl rugam să se liniștească. L-am rugat să îl mai țină, că poate vin oferte. Și pe MM îl rugam să se implice pentru că e un jucător valoros", a zis Gigi Becali la TV Digi Sport. 

"Campionatul l-am pierdut din cauza lor, nu din cauza mea, că nu joci singur pe teren" Denis Alibec 

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (2)
its1134
its1134  •  14 Septembrie 2018, 23:36

"Campionatul l-am pierdut din cauza lor, nu din cauza mea, că nu joci singur pe teren" - Păi băi, nu joci singur pe teren.. dar nici nu poți juca în 10 mereu. Ca să nu fiu prea finuț, că băiatul nu prea înțelege, erai inutil. Ba uneori chiar util pentru adversari.

179845362547264
GrandeTorito GrandeTorito  •  13 Septembrie 2018, 23:01

Zice bine Denis... "nu joci singur pe teren"... cand joci! Denis!!! Tu jucai "hent", tata! Tu nu jucai nici singur, nici in echipa, nici la separeu. La sporturile de echipa, intreaga echipa e vinovata sau castigatoare. Nu doar colegii tai sau doar tu!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează