FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Becali a reacționat după oferta primită de Budescu de la arabi: "Îi dau aceeași sumă" » Ce planuri de transferuri are

Articol de GSP - Publicat joi, 25 mai 2017 11:43

Gigi Becali, patronul celor de la FCSB, a vorbit din nou despre planurile de transfer pe care le are pentru această vară și a dezvăluit ce ofertă i-a făcut lui Constantin Budescu, jucătorul dorit și de arabi. (Vezi detalii)

"Eu știu ce ofertă are Budescu de la arabi, dar zic că oferta mea e mai convenabilă. Arabii îi dau 600.000 de euro pe an. Da, eu îi dau 250.000 de euro pe an, dar îi dau și bonusuri de Champions League și Europa League. Cu bonusuri, suma câștigată este la fel.

Arabii îi plătesc clauza de reziliere, de 750.000 de euro, iar asta pot face și eu. Din suma asta, Budescu primește 300.000 de euro la semnătură. La Steaua ar primi aceeași sumă, plus 20.000 de euro pe lună", a spus Gigi Becali la TV Digi Sport.

Becali a explicat și situația lui Maciej Willusz, despre care s-a scris că ar putea ajunge la FCSB:

"Nu știu ce se întâmplă cu fundașul polonez. Nu mă bag. Dică și MM se ocupă. Le-am dat mână liberă la fundaș central. În rest, mă bag. Pe restul jucătorilor îi știu. Îl vreau pe Budescu, Teixeira, Junior Morais, Deac și încă 2-3 jucători tineri".

"Nevasta și familia zic să renunț la procesul la TAS. Jucătorii și fanii vor să fie dreptate. Dacă se va spune că Viitorul a câștigat, mă înclin. Fac ceva rău?

Regulamentul este clar, dar nu a fost interpretat. Daca s-a mers pe o greșeală înseamnă că trebuie să mergem în continuare pe greșeală? Eu nu accept nedreptatea.

Am vorbit cu o femeie care este expert în drept sportiv și a spus că nu e nici măcar o virgulă în regulament care să ne deforizeze. Va fi prezentă și această doamnă mâine la Comitetul Executiv. 

Eu am greșit față de Gică, dar nu am s-o mai fac niciodată. El poate să zică și să facă ce vrea, eu nu îi răspund" Gigi Becali

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (44)
merace
merace  •  25 Mai 2017, 16:08

Regulamentul e cel mai clar cand zice ca se urmeaza modelul belgian. Deci unde e neclar la noi, elvetienii vor putea zice ca trebuie facut ca in Belgia.

merace
merace  •  25 Mai 2017, 16:06

de fapt nu e chiar la fel. Daca arabii ii dau 600.000 indiferent de performanta sportivului si echipei, bonusurile lui Gigi nu tin doar de sportiv si echipa, ci si de toanele lui Gigi, care se poate amesteca sa strice performantele echipei... Deci oferta lui e mult mai slaba, din simplul motiv ca bonusurile promise sunt incerte... :D

manty_one
manty_one  •  25 Mai 2017, 16:05

Cred ca ar trebui intr-adevar sa renunti a mai merge la TAS...decat un titlu castigat la TAS, mai bine fara...personal cred ca Viitorul a castigat pe teren chiar daca au fost ajutati din plin de cateva echipe din play off.. si nu atat cat sa castige Viitorul cat sa nu castige FCSB acest campionat!!

Vezi toate comentariile (44)
Comentează