FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Becali a vrut să-l aducă pe Edi Iordănescu la FCSB » De ce a picat mutarea

Articol de GSP - Publicat joi, 27 decembrie 2018 15:37

Gigi Becali dezvăluise zilele trecute că e în negocieri cu trei antrenori. A oferit numele lui Dan Alexa și Mihai Teja, însă n-a vrut să spună și numele celui de-al treilea până astăzi.

"V-am spus că discut cu trei antrenori. Numele lui Dan Alexa și Teja vi le-am spus. Celălalt era Edi Iordănescu. Am vorbit cu Puiu Iordănescu și i-am spus că e frumos, fiind o familie de steliști, să aibă și Edi o șansă, dar voiam să vorbesc cu el. I-am spus să mă sune a doua zi. Edi nu m-a sunat până seara. Am zis că dacă nu mă sună înseamnă că e orgolios, dar uite că n-a fost orgolios, m-a sunat pe seară.

Între timp, am vorbit cu Mihai Teja. Pe seară m-a sunat Edi și mi-a spus că nu m-a putut suna din cauza unui deces în familie. I-am zis că între timp vorbisem cu Mihai Teja și m-a impresionat atât de tare încât n-am mai așteptat să vorbesc și cu el.

I-am spus atunci lui Mihai Teja că e antrenorul Stelei în proporție de 90%. I-am zis după aceea lui Edi la telefon că 100% va fi antrenorul nostru cândva", a spus Becali în cadrul prezentării lui Mihai Teja ca antrenor la FCSB.

Citește și: 

Becali a anunțat numele primilor 3 jucători cu care s-a înțeles: "Cu ei mi-a spus Teja că poate face posesie" + Cuplu nou de fundași centrali

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (9)
minell73
minell73  •  28 Decembrie 2018, 12:10
Postat de randomzz pe 27 Decembrie 2018, 16:40

eu chiar nu inteleg ce are in plus edi iordanescu fatza de teja? mie mi se pare teja mult mai bun. edi a mai fost la Steaua si nu a facut nimic. teja este un fel de rednic de acum 10-15 ani fara sa aiba lipsa de caracter si foame de bani.

*** Din ce motiv ti-ai facut atatea conturi? *** Astazi te crezi imparat, si maine prost, sau cum? ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

bogdany8
bogdany8  •  27 Decembrie 2018, 16:55
Postat de randomzz pe 27 Decembrie 2018, 16:47

crede-ma daca Fotbal club Steaua Bucuresti nu era Steaua,tu nu erai aici sa comentezi. hai spune ce rezultate a avut edi iordanescu? ca ultima data la Steaua nu a facut nimic.

Si da nu mai eram, dar ce sa fac, daca pentru liga 4 nu exista pagini sau GSP scrie doar de Becali, defapt, asta inseamna GSP, *** , ***, ***, stai linistit , ca daca erau articole si cu CSA eram toti acolo. Aia e Steaua fraierica gheorghe.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

bogdany8
bogdany8  •  27 Decembrie 2018, 16:51
Postat de randomzz pe 27 Decembrie 2018, 16:49

si inca ceva,cum *** sa imi vorbesti mie de vicecampioni cand voi de 12 ani nu ati mai terminat in primele 2 locuri. aia este o smecherie ieftina cu faptul ca voi nu ati mai castigat campionatul de 12. corect ar fi voi nu ati mai terminat in primele 2 de 12.

Pai bah, Dinamo macar recunoaste ca n-are bani, deci nici pretentii nu pot fii, dar la voi, Becali a bagat la bani de nu mai stiti sa numarati si cu toate astea, sunteti vice campioni de 3 ani, anu asta faceti 4, la multi ani :))))))))

Vezi toate comentariile (9)
Comentează