FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

FCSB. Gigi Becali acuză jocuri de culise pentru Craiova: „Trebuie să pui un kamikaze când vrei să faci ceva”

Gigi Becali îl atacă pe Marcel Bîrsan +8   FOTO
Gigi Becali îl atacă pe Marcel Bîrsan

Articol de - Publicat luni, 13 iulie 2020 11:31 / Actualizat luni, 13 iulie 2020 13:12

Gigi Becali, patronul FCSB, a continuat atacurile la adresa arbitrului Marcel Bîrsan după meciul Craiova - FCSB 2-1 și acuză că ar exista jocuri de culise pentru formația olteană.

Finanțatorul roș-albaștrilor a avut un discurs dur la adresa „centralului”, pe care l-a jignit, și a spus că acesta nu a dorit să valideze golul de 1-1 marcat de Iulian Cristea.

„Ziua e foarte bună. Am văzut toate mizeriile care au apărut. Dacă lumea îl mai lasă pe Bîrsan înseamnă că mizeria rămâne. Au fost două penalty-uri refuzate pentru noi și două inventate pentru ei. Când a dat Cristea gol el nu voia să fluiere. Nu îi venea să fluiere. Dar a zis că nu are ce să facă. Ăluia care l-a pus să arbitreze a zis «Nu am ce să fac! Mai băgați-mă să arbitrez, vreau să fiu prieten cu voi!». E circul lumii! 

Cum să-l pui pe Bîrsan? Lui Hațegan nu ai cum să-i spui să facă...  Pe mine nu mă interesează cine ia campionatul, dar se pare că așa e (n.r. Craiova e avantajată pentru a lua titlu). Eu spun ce am văzut aseară. 

Noi am jucat cu o echipă din Liga 2 , nu Liga 1! Nu a avut niciun șut pe poartă. Au fost golurile lui Bîrsan. Aseară a dat două goluri Bîrsan! Când pui pe cineva trebuie să pui un kamikaze când vrei să faci ceva. Unul deștept nu face așa ceva. Trebuie să pui unul care nu are minte, care e cu capul în cer. Bîrsan nu are minte! Trebuie dus undeva unde să fie controlat! Cum să nu dai penalty la Man? Dacă nu dai atunci, când mai dai?  

Am ce am cu Bîrsan... Vreau să spun ce s-a întâmplat și ce am văzut aseară. Este inadmisibil. Să te bată o echipă cu 2-1 fără să aibă vreo ocazie și niciun șut nu e normal! Pe mine mă interesa egalul, doar un punct. Nu mă interesează cine ia campionatul. Și oricum, Craiova nu ia campionatul! E prea slabă! Nu are cum. A câștigat cinci meciuri cu «țaca-paca». Câștigă doar dacă e Bîrsan arbitru. Ei sunt prietenii cu Craiova. Nu știu cine sunt ei, pe cuvânt ”, a declarat Gigi Becali la Pro X.

FOTO, Imagini tari de la Craiova - FCSB

+4 FOTO

VIDEO,  Bogdan Vintilă: „N-am fost concentrați pe toată durata partidei”

Citește mai multe știri despre FCSB: 

FCSB a găsit portar! Numele-surpriză de pe lista lui Gigi Becali

EXCLUSIV Helmut Duckadam îl pune la zid pe Andrei Vlad: „Un portar nu trebuie să facă așa ceva”

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (51)
pittt
pittt  •  13 Iulie 2020, 20:39
Postat de florar pe 13 Iulie 2020, 16:51

Pai ai dreptate!!!!Este o mare problema in curtea Stelei pentru care arbitrii avantajaza Craiova in 3 meciuri iar Steaua in doua este stopata...Numai ca problema la meciul de aseara a fost Barsan.Fara el Craiova nu castiga...

Daca asta ganditi cei ce la FCSB si nu vedeti adevaratele motive pentru care sunteti unde sunteti, care sunt doar in curtea voastra, o sa ramaneti unde sunteti acum. V-am spus, va inteleg frustrarea si supararea, asa e cand pierzi dar te asigur ca daca fazele incriminate se petreceau invers, tot arbitrul il injurati si le judecati si voi invers.

cuviosul_pafnutie
cuviosul_pafnutie  •  13 Iulie 2020, 19:17
Postat de florar pe 13 Iulie 2020, 16:48

Nici nu ma mira ca tu stii mai bine decat Dinu care este actor principal in poveste....

Si daca stie,o sa spuna?Tocmai el?Cel care -antrenor la Dinamo fiind-afland ca Mutu urmeaza sa se transfere la Inter...nu l-a mai bagat in echipa!Pana nu si-a primit dreptul de la fratii Becali?Chipurile el nu a luat bani,dar aia -chiar el a zis-ii dadeau bani... sotiei lui!

110146613198286
Gabi Simon  •  13 Iulie 2020, 19:17

Pe fariseul asta oare nu se gaseste nimeni sa il puna la punct Sa ii fie rusine de ceea ce vb si declara,de aceea si vb gura fara el ca presa sportiva ii accepta toate declaratiile si iesirile porcoase.

Vezi toate comentariile (51)
Comentează