FOTBAL  »  Superliga  »  DATORII

Becali ajută Rapidul să supravieţuiască » Copos dator la Gigi! Ce jucători vrea să-i ofere în schimbul banilor :O

Articol de - Publicat luni, 01 octombrie 2012 00:00 / Actualizat luni, 01 octombrie 2012 01:52

Patronul Rapidului s-a împrumutat cu un milion de euro la finanţatorul Stelei şi, în contul banilor, la iarnă, vrea să-i cedeze în Ghencea pe Herea şi Bozovici

Eliminarea din UEFA i-a dat peste cap planurile lui George Copos, care a rămas cu o gaură în buget de aproape 3 milioane! În aceste condiţii, patronului din Grant îi e extrem de greu să se mai descurce cu banii şi chiar s-a plîns luna trecută că alb-vişiniii riscă falimentul! Îi ajutorul său a sărit chiar Gigi Becali, rivalul de la Steaua. Pentru că avea nevoie de lichidităţi să le plătească jucătorilor salariile, avînd în vedere că cei de la prima echipă erau în urmă cu lefurile pe trei luni, iar la "satelit" fotbaliştii nu mai văzuseră un ban de aproape jumătate de an, Copos i-a cerut lui Becali un milion de euro împrumut!

La iarnă, patronul din Giuleşti vrea să scape de datorie prin cedarea în Ghencea a lui Ovidiu Herea şi a lui Vladimir Bozovici! Copos cere pe cei doi două milioane de euro, înţelegerea urmînd să aducă în conturile Rapidului încă 500.000, avînd în vedere că din vînzarea lui Herea, Progresul va încasa şi ea o jumătate de milion!

Jucătorii nu vor!
Planul lui Copos ar putea fi dat peste cap de către fotbaliştii săi! Atît Herea, cît şi Bozovici nu vor să audă de un transfer la rivala roş-albastră. Pentru a-i forţa să plece, patronul Rapidului a început să-i critice. Decarul giuleştean a fost acuzat că n-a dat totul cu Steaua, iar Bozo a pierdut locul de titular. Herea a intrat în ecuaţie în locul lui Teixeira, care i-a întors spatele lui Copos în urmă cu o lună de zile, cînd a refuzat ferm să meargă la Steaua, deşi cei doi patroni bătuseră palma!

450 de mii de euro însumează salariile anuale ale lui Herea şi Bozovici

400 de mii de euro cheltuieşte lunar Copos cu salariile fotbaliştilor de la prima echipă

Dosar-ȘOC în Spania! Starul Barcelonei a dezinfectat camera, „de cei care nu-s musulmani”, apoi a vandalizat o vilă de lux, cu 7 dormitoare: perdele transformate în „hamuri și leagăne sexuale”! Tribunalul anunță: „Sunt 500 de poze la dosar”

Constantin Gâlcă, noul antrenor al Universității Craiova! Acord cu Mihai Rotaru


Comentarii (94)
tigruzzu
tigruzzu  •  02 Octombrie 2012, 01:04
Postat de badeadorian pe 01 Octombrie 2012, 13:02

Am scurtat durata razboiului si am evitat chiar sa fim facuti pilaf de rusi si americani . Ca am fost facuti mamaliga este alta discutie .

Mămăligă? He-he! Ar fi fost bine. Poate mămăligă o fi rămas în interiorul țării. Basarabia a fost făcută praf! Bucovina de Nord și sudul Basarabiei - pulbere! Transnistria până la Bug - vacuum!

tigruzzu
tigruzzu  •  02 Octombrie 2012, 00:57

Mai aveți mă de aberat? Sunteți de tot râsul. Chiar așa de mult vreți să vă considerăm infecți?

catzulinho
catzulinho  •  02 Octombrie 2012, 00:49
Postat de daniel84 pe 01 Octombrie 2012, 20:03

dak nu are banii sa plece o data ,sa lase rapidul k mereu s-a vaitat,imi este scarba sa ma m-ai uit la meciurile rapidului,de aproape 5 ani de zile au avut numai antrenori care s-au multumit cu mediocriateae, nu era de ajuns lucescu cel mic care vroia din start numai egal la orice meci tare,la adus si pe sabau asta este x solist la orice meci

ma tie cum dracu nu ti-a interzis nimeni avataru =))) ?

Vezi toate comentariile (94)
Comentează
Close