FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Becali ameninţă: "Mai am 3 ciurucuri de curăţat de la Steaua"

Articol de GSP - Publicat vineri, 11 ianuarie 2013 00:00 / Actualizat vineri, 11 ianuarie 2013 18:32

Gigi Becali spune că la Steaua vor ajunge numai fotbalişti de valoare şi anunţă că mai trebuie să scape de trei jucători de la echipă.

Finanţatorul stelist susţine că unii fotbalişti nu au valoare de Steaua:  "Nu am ce să fac cu Tibi Bălan, o să îi dau banii. Tibi Bălan a luat 200.000 de euro, cît nu a luat în toată viaţa lui de fotbalist.

Asta a fost, o să îi ia pe toţi, dar îi fac şi eu şicane aşa cum pot eu. I-am spus să plece, iar el a zis că să termină contractul, atunci îi fac şi eu şicane. Tu vrei să stai la mine în casă obligatoriu? Du-te şi joacă în altă parte. Dacă iei 300.000, ce mai vrei? Îi dau toţi banii, doar să scap.Eu nu am spus că nu are dreptate el, îi fac şi eu şicane celui de care nu sunt mulţumit şi recunosc asta.

Ciurucuri la Steaua nu vor mai fi şi de aceea mă gândesc foarte bine când fac transferuri, pentru că nu mai vreau ciurucuri. Cu greu am curăţat echipa de aproape toţi. Acum îi mai am pe Tibi Bălan, Martinovici, Rocha şi am curăţat terenul", a spus Becali la Fotbal Club de la DigiSport.

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Ședința s-a încheiat! Cristiano Bergodi a plecat OFICIAL de la Rapid: „Mulțumim pentru momentele frumoase”


Comentarii (27)
tac77stelist
tac77stelist  •  12 Ianuarie 2013, 00:30
Postat de val70 pe 11 Ianuarie 2013, 22:39

Coborare o sa faceti voi, noi ne vom multumi cu un slalom...urias !

LASA-I MAI SA VORBEASCA ....DINAMOVISTI INCA MAI SPERA LA TITLU!!! DAR EI NU STIU CA STEAUA IN MARTIE E DEJA CAMPIOANA!!!

val70
val70  •  11 Ianuarie 2013, 23:27
Postat de imperator pe 11 Ianuarie 2013, 23:15

Mă-ta, tac-tu, și cu tine !

Bunul, raul si uratul... :)))

val70
val70  •  11 Ianuarie 2013, 23:25
Postat de detroit_red_dog pe 11 Ianuarie 2013, 22:57

buna replica, mi-a placut :) dar....si noi in 2007 aveam un bilant fantastic 17-1-1, dupa primele 19 etape.........am luat titlul, dar au fost ceva emotii pe parcursul unui retur nu tocmai reusit! ceea ce vreau sa spun este ca in orice sport e greu de mentinut un nivel ridicat...... uite Nole Djokovic in tenis 2011 a fost ceva magic, a luat aproape totul, 41 victorii consec. s.a.m.d.....2012 a fost considerabil mai slab, totusi e nr.1 dar nu mai are acea aura invincibila pe care sper sa si-o recapete :) revenind la fotbal....nu va fi un retur usor, te vei convinge, mai ales daca pleaca ruse la Din Moscova!

Imi place ca incerci sa compari sporturi individuale cu fotbalul din liga lui Mitica...:)) Din cate am vazut pana acum, cunosti insa destul de profund...aspectele reale ale acestui fotbal...Situatia de acum cativa ani nu se poate compara cu cea de acum. Multe echipe sunt, sau vor intra in vrie...Singurele care ar fi putut plusa cu ceva, evitand sa plateasca sec, sau sa arunce cartile pe masa. ar fi fost CFR si Vaslui. Ori CFR-ul se afla in refluxul sau ciclic dupa un titlu castigat, iar Vasluiul Il are pe Porumb, omul care, desi a crescut in fotbalul romanesc, nu o sa stie niciodata care este cheia potrivita pentru a castiga un titlu...

Vezi toate comentariile (27)
Comentează