FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - STEAUA 3-1

Becali anunță o mare reformă la Steaua: ”Schimb jumătate de echipă!”

Articol de - Publicat joi, 01 decembrie 2016 00:00

Becali a renunțat, pentru prima oară în acest sezon, la discursul optimist cu care sfida jocul slab al Stelei și plănuiește încă o reformă.

Dinamo l-a convins pe Becali să nu mai "vopească" realitatea. Patronul a renunțat la discursul "tip Europa League", "ne vom califica de pe primul loc chiar dacă acum suntem ultimii în grupă", a analizat strict prestația echipei sale.

Una care l-a dezamăgit și l-a încurajat să-și urmărească serialul TV favorit: "Am mutat pe un film turcesc după ce s-a făcut 3-1, că n-aveam la ce să mă mai uit".

Steaua a rămas prima în clasament, dar mai are numai un punct peste Craiova și peste Viitorul, formațiile care completează podiumul. Un avantaj fragil, în condițiile în care echipa lui Reghecampf nu depășește pasa proastă, continuă să joace slab.

"Schimb 4-5 jucători" e soluția pe care a găsit-o Gigi. O achiziție e certă: Denis Alibec. Schimbări vor mai exista și pe alte posturi. "Am văzut fotbaliști din campionatul nostru, știu deja pe cine voi aduce. Nu anunț de acum, întâi să fiu sigur că pot să-i iau" e planul lui Becali.

Vizați de hotărârea de a renunța la jumătate dintre jucătorii sunt și doi dintre oamenii cel mai experimentați: "Tamaș a dat tare în ea tot meciul, Bourceanu a făcut la fel. D-aia am pierdut meciul din mână, că n-am pasat deloc. La 1-0, trebuia să ne jucăm cu Dinamo, să plimbăm mingea, dar noi am jucat de parcă ne era frică de adversari!".

"A câștigat echipa care a arătat o dorință mai mare. O să fac eu o echipă bună în iarna asta, că ce avem acum nu se poate numi formație de valoare"
Gigi Becali, patron Steaua

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (52)
ciinefoarterosu
ciinefoarterosu  •  02 Decembrie 2016, 03:18

-"O sa schimb juma' de echipa !" -Si jumatarea cealalta ***' pe ei ?

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

haideusicfr
haideusicfr  •  01 Decembrie 2016, 17:25
Postat de hector13 pe 01 Decembrie 2016, 09:38

Nu am mai postat nimic de ceva timp. Dupa meciul de ieri e cazul sa trag linie si sa adun. In formula de ieri seara daca jucam cu Dinamo de 100 de ori de tot atatea ori pierdeam. De ce? Pentru ca echipa are probleme in mai toate compartimentele (nu are un fundas dreapta de meserie iar pe acel post se fac improvizatii ridicole cu consecinte negative; are 3 mijlocasi defensivi - Bourceanu, Pintilii si Muniru care nu dau siguranta - de fapt chiar "ajuta" adversarul sa bage mingea in poarta; In ceea ce ii priveste pe "ucigasi" ( ma prapadesc de ras cand aud acest cuvant apropo) - Popa nu mai joaca nimic pentru ca nu ii mai are pe Stanciu, Chipciu si Hamroun care sa il puna in valoare, nu vine cu nimic nou si face acelasi dribling cunoscut de toata Romania de 10 ani (tare as fi uimit daca chiar ar veni niste arabi sa dea 1 milion pe el ca sa plece din iarna si nu din vara pe degeaba); La De Amorim (nu l-am urmarit asa de mult la Astra deci nu stiu daca se comporta asa si acolo) mi-am dat seama ca pe el *** de echipa si de rezultat - pe el il intereseaza sa isi faca driblingurile nesfarsite, sa tina cat mai mult de minge si sa suteze din toate pozitiile ( e un mercenar 100%); Boldrin stie sa dea o pasa (nu prea are cui - ajungem si acolo..), sa bata lovituri libere si sa centreze dar cand ajunge la finalizare sa o bage el in poarta.......acolo da cu virgula; In ceea ce ii priveste pe "atacanti"( iar ma prapadesc de ras apropo)......

Dar Jakolis ce este? In plus anul trecut a fost cel mai bun pasator (decisiv ,pase de gol). Il veti distruge si pe el. Pentru ca habar nu aveti. Per ansamblu. N-ar mai trebui sa mai aiba curajul nici un jucator sa vina la Steaua. Poate banii...

854605894625108
Silviu Apostol  •  01 Decembrie 2016, 13:48

Jiji , poti sa aduci si pe mama dreaqului ! Nu se va schimba nimic daca ii vei pastra pe Reghe si MM !

Vezi toate comentariile (52)
Comentează