FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Becali anunță o supermutare la FCSB: "Cred că îl vom lua" » Pe cine mai vrea, ce zice de Băluță și Nemec + condiția pentru alt transfer de marcă

Articol de GSP - Publicat joi, 04 ianuarie 2018 12:15

Gigi Becali, patronul FCSB, a dat detalii despre transferurile pe care plănuiește să le facă în această iarnă.

Becali spune că sunt mari șanse ca să revină Cristi Tănase la FCSB în această iarnă, după ce-și va rezilia contractul cu Karabukspor, pentru a suplini plecarea lui De Amorim, că îl vrea pe Adam Nemec și că pe Alex Băluță nu va plăti 3 milioane de euro, cât e clauza de reziliere.

"Trebuie să îi luăm dublură lui Florinel Coman acum că a plecat De Amorim. Cred că pe Tănase îl vom lua. Discutăm şi cu Nemec, pe care îl vreau. Am mai dat telefoane, dar am rămas la acelaşi stadiu de negocieri. Așteptăm un răspuns.

Am vorbit cu 4-5 specialiști. Mi-au zis «De ce dani bani degeaba? Campionatul n-ai cum să-l pierzi. Să dai 3 milioane pe un jucător e nebunie». Și așa e. Să zicem că dau, dar îmi fac rău singur. Lumea se învață cu mine și cresc prețurile de transfer. Baluță n-are viitor strălucit la Craiova.

Eu am făcut un calcul. După dubla cu Lazio, mai e o zi de transferuri. Dacă eliminăm pe Lazio, mai câştig 2,5 milioane de euro. Atunci trebuie să întărim echipa și sigur voi mai lua un jucător valoros", a spus Becali la TV Digi Sport.

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (12)
baddog2
baddog2  •  04 Ianuarie 2018, 15:08
Postat de Doru Munteanu pe 04 Ianuarie 2018, 13:49

Uite ca eu Dinamovist te sustin ,,sa ea dumnezeu sa castigi cu Lazio dar sa spui tu ca "un specialist" tia spus ca ai echipa perfecta?? Gigi tata .. i facut 5 egalui la rind in amaritul asta de campionat si zici ca nu ai nevoie de intariri ?? Sincer Baluta la acest moment e 3 clase peste alintatu de alibec ...scapa de el pe 3 milioane si ial pe Baluta

Au pierdut multe pct pentru ca au tot facut experimente iar in ultimile meciuri au avut si multi accidentati.

baddog2
baddog2  •  04 Ianuarie 2018, 15:07
Postat de onduku pe 04 Ianuarie 2018, 13:52

Fundasi nu avem, iar Morutan trebuia deja adus. Asa se iau jucatori, Gigi? S-atunci ai pretentii de omogenitate.

Fundasi sunt 4 centrali si 4 laterali daca il punem la scocoteala si pe Enache.A ca nu sunt toti de aceeasi valoare e adevarat, dar daca ai avea 3-4 jucatori de valoarea lui Planici iar nu ar fi bine pentru ca s-ar isca scandal datorita faptului ca pot juca daor 2 pe meci.

baddog2
baddog2  •  04 Ianuarie 2018, 15:05
Postat de saviola2_8 pe 04 Ianuarie 2018, 14:01

sa dai 3 miilioane pe baluta mi se pare o nebunie, face maxim 1,5 milioane. nemec ar trebui adus sau daca nu un alt varf, plus minim inca un fundas central.

Dpmdv, Baluta chiar face 3 mil.Problema se pune unde ar putea juca,pai in linia ofensiva deja se calca aia pe picioare pe acolo.Baluta poate juca al doilea varf sau atacant lateral stanga, el fiind dreptatci si in acest fel putand sa intre in centru.

Vezi toate comentariile (12)
Comentează