FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA - ASA 0-1

Becali anunță superinvestiții la Steaua » Ce l-a convins pe patron să facă transferuri importante: "Am o armă în războiul cu Armata"

FOTO: Alex Nicodim
FOTO: Alex Nicodim

Articol de GSP - Publicat luni, 01 august 2016 12:00

Gigi Becali a anunțat că va investi o sumă importantă de bani la Steaua și că va face transferuri impresionante.

Patronul Stelei spune că are un atu în războiul cu Armata și că de aceea a fost convins să investească. Becali a declarat că articolul 8 din Convenția de la Paris este arma sa în lupta cu CSA pentru marca Steaua și că este sigur că nu poate pierde procesul.

"Mă gândeam să nu mai investesc, dar o judecătoare m-a luminat. Mi-a spus de articolul 8 din Convenția de la Paris, care spune că numele comercial este protejat, chiar dacă a fost înregistrat la OSIM. Orice s-ar întâmpla, eu câștig procesul la Curtea Europeană. O să trimit și la MApN o copie.

Asta mi-a dat curaj să investesc bani la Steaua. Acum intru în ofensivă. Îi mulțumesc judecătoarei pentru că m-a ajutat", a spus Gigi Becali la DigiSport.

"Numele comercial va fi protejat în toate țările Uniunii Europene, făra obligația de depunere sau de înregistrare, indiferent de faptul dacă el face sau nu parte dintr-o marcă de fabrică sau de comeț" art. 8 Convenția de la Paris

Primii jucători care ar putea ajunge la Steaua sunt Constantin Budescu și Claudiu Keșeru, fotbaliști pe care Becali îi vrea.

"Să vedem ce va fi cu Budescu. Am vorbit cu el și o să vedem. Depinde doar de el dacă va veni la noi. A spus că va face vizita medicală și dacă doctorul îi va da voie să joace, atunci va veni la Steaua. A spus că nu vrea să vină la Steaua și să ia bani de pomană dacă nu joacă.

Trec și peste MM și peste Reghe ca să îl iau pe Budescu, așa cum am făcut și cu Sânmărtean. Ei spun că e valoros, dar că depinde dacă va juca acum. Dar eu îi dau salariu pe 4 luni ca să joace pentru două luni. Care e problema? El poate să alerge 3 km și face ce fac alții în care aleargă 10.

La Keșeru este altceva. El are un salariu de 60.000 de euro pe lună. Am vorbit cu un impresar care e prieten cu patronul de la Ludogoreț și mi-a spus că vrea să îi dea Keșeru și Prepeliță. Eu îl vreau pe Keșeru, dar doar împrumut și să îi plătesc doar jumătate din salariu. Eu nu pot să plătesc tot salariul", a adăugat patronul roș-albaștrilor.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (102)
zizu
zizu  •  01 August 2016, 22:22

are sa faca cum a mai acut....cu marica,cu costea,cu luchin....asta se tine de arogante nu de ajutat fotbalul si fotbalistii romani sa creasca,......buzunarul lui....si atat...

vasglo
vasglo  •  01 August 2016, 21:50
Postat de ticbis pe 01 August 2016, 19:20

Gresit! Marca (adica sigla, sau desenul ca sa intelegi si tu) este proprietatea MAPN-ului. Asa a decis justitia acum doi ani. De atunci Steaua joaca cu o alta marca (alta emblema) cu insemnele FCSB. Tot justitia, intr-un alt proces a decis ca Becali poate folosi fara restrictie denumirea Steaua Bucuresti si ca detine istoria (adica palmaresul) clubului de la infiintare si pana in prezent. Daca vrei, iti pot cita pasajul respectiv din motivarea instantei. Decizia a fost data invocandu-se Art 8 din Conventia de la Paris (daca vrei ti-l pot posta fara probeme). MAPN-ul a cerut despagubiri de 37 de mil de euro pentru folosirea ilegala a marcii. Pentru asta trebuie sa actioneze in justitie societatea lui Becali, dar in prealabil trebuie sa plateasca o taxa de 3,7 mil de euro. Ti-am facut un tablou simplu al situatiei actuale pe care ar trebui sa-l intelegi chiar si tu. Daca ai cat de cat ceva materie cenusie de calitate in creier, ar trebui sa te prinzi si singur cam care e situatia. In plus, tine cont ca procesul final nu va avea loc in tribunalele din tara, ci la Curtea Internationala. Spre deosebire de Romania, aia sunt foarte sensibili atunci cand se incearca nationalizarea unei proprietati private de catre un stat totalitar si abuziv. Mai departe, te las sa judeci cu propria ta minte, aia pe care presupun ca o mai ai cat de cat, ce se poate intampla! Nu te mai lua dupa pacaliciul ala ce se da avocat pe site-ul asta; ala e vai mama lui!

De unde pot lua motivarea instantei?....

vasglo
vasglo  •  01 August 2016, 21:15
Postat de ticbis pe 01 August 2016, 20:31

Iti voi dezvalui acum un secret: exista un singur fel de proces in urma caruia Becali ar putea fi foarte usor deposedat de Steaua: procesul preluarii clubului de la asociatia patronata de Paunescu si controlata in Consiliul de Administratie de generali. Acolo s-au intamplat abuzuri grave, s-au dat si s-au luat mite la greu. Insa niciodata MAPN-ul nu va contesta in instanta aceasta tranzactie, pentru ca ar trebui sa inculpe in procese penale vreo 30 de generali si ofiteri din propria sa curte, incepand cu sefi de stat major, secretari de stat, comandanti de arme si terminand cu Cristian Gatu, Zisu, Talpan si Boroi. Au fost partasi cu totii la predarea clubului catre Becali ca sa stearga urmele milioanelor de dolari ramase datorie pierduta in contul societatii lui Paunescu pe care au devazilat-o ca niste hiene. Ori asa ceva MAPN-ul nu va admite niciodata. Atunci inseamna ca Becali a preluat legal clubul si ca are toate drepturile asupra acestuia. MAPN-ul si-a recuperat marca, insa Becali poate folosi numele Steaua Bucuresti si detine istoria (palmaresul) clubului de fotbal. Are toate lelgile interne si internationale de partea sa. Talpan este un idiot, el poate sa ceara daune cat ii fata mintea; sunt curios daca guvernul ii va aproba cheltuiala de 3,7 mil de euro ca taxa pentru ca incompetentul asta sa se mai joace cativa ani de-a justitiarul! In ce *** tara traim...!

Talpan si unii generali chiar au contestat la parchet asa-zisele manevre din Adunarea Generala de constituire a SC. Fotbal Club Steaua Bucuresti S.A. Urmarea, s-au ales cu un mare NUP!...-:)

Vezi toate comentariile (102)
Comentează
Close