FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID

Becali apare, zimbetul dispare

Articol de GSP - Publicat marti, 18 septembrie 2007 00:00

Patronul Stelei a intrat in forta in loja rapidistilor, pentru a-l evacua pe Gigi Corsicanu. Gigi Becali s-a enervat rau inaintea meciului cu Rapid. Iritat de gesturile obscene pe care le facea din loja rapidistilor fostul lider al galeriei giulestene, Gigi Corsicanu', spre fanii stelisti, finantatorul gruparii s-a dus valvirtej in rezerva rapidistilor si l-a dat afara pe Corsicanu'.

Fanul a povestit schimbul de replici pe care le-a avut cu Becali in timpul incidentului: "Cind a intrat in loja, Becali mi-a zis . N-am rezistat si i-am raspuns si eu: . Martorii oculari nu-l confirma pe Gigi Corsicanu', din contra, sustin ca acesta a avut o atitudine umila.

Interesanta e si reactia celor din loja pe timpul incidentului. Daca la inceput toata lumea se amuza cu gura pina la urechi, in frunte cu Nae Manea si Vasile siman (foto 1 si 2), in momentul intrarii furtunoase a lui Becali mimica lor s-a modificat sensibil. Corsicanu a luat o mina de om nevinovat, Manea a ramas fara zimbet, iar siman a gasit ceva interesant in programul de meci (foto 3). Nervos la culme, Becali l-a tras de mina pe suporter (foto 4) si l-a dat afara din zona oficiala.

Corsicanu a urmarit meciul din galerie si il avertizeaza pe Becali: "In retur, daca va veni in Giulesti, il vom tine numai in behaituri". seful Ligii, Dumitru Dragomir, supervizorul partidei, a precizat: "Eu n-am vrut sa-l dau afara pe Corsicanu, ci i-am spus sa stea mai in spatele lojei. Becali i-a zis sa plece. Dupa ce incitase putin publicul, Corsicanu' a avut un comportament civilizat".

 

 

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează