FOTBAL  »  Superliga  »  MERCATO

Becali are concurență din Liga 1 pentru Safranko: „Aș face orice! 100% ne alege pe noi”

Laszlo Dioszegi, finanțatorul lui Sepsi, vrea să îl deturneze pe atacantul Pavol Safranko (27 de ani) din drumul spre FCSB.
Laszlo Dioszegi, finanțatorul lui Sepsi, vrea să îl deturneze pe atacantul Pavol Safranko (27 de ani) din drumul spre FCSB.

Articol de GSP - Publicat vineri, 29 iulie 2022 17:30 / Actualizat vineri, 29 iulie 2022 17:32

Laszlo Dioszegi, finanțatorul lui Sepsi, vrea să îl deturneze pe atacantul Pavol Safranko (27 de ani) din drumul spre FCSB. 

Gigi Becali a recunoscut că principala țintă din perioada următoare este vârful Pavol Safranko, legitimat în Africa de Sud, la Mamelodi Sundowns FC. 

Decizie de ultimă oră în Bănie » Ce surpriză: CS Universitatea Craiova vine în casa FCSB-ului!
DECIZIE
Decizie de ultimă oră în Bănie » Ce surpriză: CS Universitatea Craiova vine în casa FCSB-ului!

Slovacul este dorit și de Sepsi Sf. Gheorghe. A mai evoluat la clubul covăsnean între august 2019 și iulie 2021, înainte să fie vândut în Africa de Sud, în schimbul sumei de 700.000 de euro.

Safranko, între FCSB și Sepsi 

„Safranko ne-a transmis salutări și cu asta am spus totul. El e singurul. Pentru el aș face orice să vină la noi, a jucat cu inima. El mai are contract trei ani cu echipa din Africa și până nu devine liber, nu avem ce să discutăm”, a dezvăluit Dioszegi, la „Liga Digi Sport”.

Întrebat ce ar alege Safranko, între FCSB și Sepsi, finanțatorul clubului covăsnean nu a ezitat nicio clipă. 

„Sincer, Sepsi! 100%! Financiar nu putem nici jumătate din ce poate FCSB, dar asta nu primează întotdeauna. Nu știu, nu vreau să comentez ce se întâmplă la FCSB, dar el știe că e așteptat în familia noastră. Am discutat cu el, singurul impediment e contractul pe care-l are”

17 goluriîn 73 de meciuri a marcat Pavol Safranko în tricoul lui Sepsi

Becali îl vrea pe Safranko

„Safranko, Ișfan și Miculescu sunt pe listă. Îi iau pe toți. În seara asta m-am hotărât. Cheia pentru Miculescu e la tatăl copilului. Dacă pune presiune pe UTA și vrea să-l vadă în cupele europene, joi e la televizor! Ei vor 1,7 milioane de euro? Să mai scadă 1 milion. Am crescut oferta la 700.000, de la 500.000”, a spus Gigi Becali, după victoria cu Saburtalo, din Conference League. 

VIDEO Gigi Becali, după investițiile lui Viktor Orban în România: „Îi dau în cap! Pac! Pe Sepsi OSK o țin la ghilotină. E vai de capul lui!”

Citește și alte știri din fotbalul românesc:

EXCLUSIV Doar Gigi Becali vinde bine! Nimeni altcineva din România n-a reușit peformanța atinsă de FCSB

FCSB - FCU Craiova a fost reprogramat! Modificări de ultim moment în programul etapei 3: s-a mutat și CSU Craiova - Rapid!

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (3)
francklin67
francklin67  •  29 Iulie 2022, 21:49

De multe saptamani au spus cei de la SEPSI ca il asteapta inapoi,dar situatia e complicata si din aceasta cauza au transferat pe RONDON.

Joe2022
Joe2022  •  29 Iulie 2022, 21:27

Ce sa faci cu Safranko? Tot se bate lumea pe el de zici că e cel puțin Keseru sau Gnohere. Gigi scoate banii și ia l pe Miculescu. In campionatul nostru nu mai exista atacant de careu. Doar la Rapid și CFR și Nemec la Voluntari.

mattia.montini
mattia.montini  •  29 Iulie 2022, 20:53

Doar cine nu vrea nu ii face concurență fc fc fc fc sebeului. Aviz custodelui ciucan, care se gudură pe langa palat, ca babele de la mitropolie pe langa sfintele moaşte.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează