FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Becali are un nou război cu Armata: "Nu le convine celor de acolo nici FCSB" » Dau vina pe MApN că Steaua nu are o academie de fotbal

Articol de GSP - Publicat vineri, 10 februarie 2017 13:50

Gigi Becali îl laudă pe Gică Hagi pentru proiectul reușit de la Viitorul, echipă care s-a calificat de curând în "optimile" Youth League, iar în Liga 1 se află pe primul loc.

Finanțatorul roș-albaștrilor susține că și el și-ar fi dorit o asemenea academie, însă din cauza Armatei nu și-a mai dus proiectul la capăt. Totodată, Becali spune că CSA nu e de acord nici cu numele de FCSB pentru echipa pe care o patronează.

"M-am bucurat pentru Viitorul pentru că se văd roadele muncii lui Gică. El a riscat toată averea lui pentru fotbal. O să fac și eu academie! Eu am avut academie, dar după aceea a venit criza și am avut războaie cu cei de la armată. Păi, ce să mai fac eu?

Acum nu le convine nici FCSB, nici marca asta nu le convine. Am pus denumirea direct FCSB. I-am zis avocatului să-i lase pe judecători să decidă ei, să facă ei, marca, nume, tot ce vor. Avocaţii mi-au zis că nu e bine. Nu mă lasă nimic, nu vor Becali deloc în România. Să fie numai Talpan! Să ia 20 de milioane de Talpani să vedem unde ajung. Şi să ia 1000 de Becali să vedem unde ajung!", a declarat Becali la TV Sport ro.

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (69)
831886453621417
Tepes Vlad  •  10 Februarie 2017, 22:17

Domnule Becali. Va dau eu o idee buna. FCSB ar fi FC SIBIU. Judecatorii resping, ilegal, un nume care a fost. Abuz in serviciu pentru judecatori si procurori. Nu este aceeasi masura? Puscarie pentru abuzurile judecatoriolor, speriati de abuzurile procurorilor, ABUZ IN SERVICIU sau rea credinta.

sbfc
sbfc  •  10 Februarie 2017, 19:50

***, csa cazarma nu are palmares, mergi si presteaza acolo...te asteapta talpaci cu bratele deschise... ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

sbfc
sbfc  •  10 Februarie 2017, 19:47

csa cazarma incepe din liga a 5-a, ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (69)
Comentează