FOTBAL  »  Superliga  »  SCANDAL ÎN ARBITRAJ

Becali aruncă bomba: "Am auzit că Haţegan ar fi luat 150.000 de euro pentru un penalty". Arbitrul îl dă în judecată

Ovidiu Hațegan
Ovidiu Hațegan

Articol de GSP - Publicat marti, 27 septembrie 2011 00:00 / Actualizat miercuri, 28 septembrie 2011 09:19

UPDATE // Revenit din străinătate, Haţegan s-a declarat extrem de surprins de afirmaţiile lui Becali şi a afirmat că "îl voi da în judecată pe domnul Becali. Nu e normal să muncesc atît, iar cineva să-şi bată joc de munca mea. Staţi liniştiţi, rezistăm la presiuni, dar asta nu e o simplă presiune, este o jignire", a reacţionat Haţegan la DigiSport Special de la Fanatik.

Gigi Becali a aruncat o nouă bombă în eter! În plin scandal al arbitrajelor şi cu şeful CCA în spatele gratiilor, şeful Stelei susţine că a auzit de un blat de zile mari, făcut cu trei ani în urmă.

Conform lui Gigi Becali, centralul Ovidiu Haţegan ar fi primit 150.000 de euro ca să dea un penalty. Becali a mers chiar mai departe şi a spus că meciul cu pricina ar fi fost în ultima etapă, de aici concluzia că partida suspectă este U Cluj - CFR Cluj, unde Haţeganu chiar a acordat un penalty din care oaspeţii au şi marcat golul victoriei.

"Am auzit că Haţeganu ar fi luat 150.000 la un meci din 2008 ca să dea un 11 metri, dar ăsta e doar un zvon. La un meci din ultima etapă.Restul deduceţi şi voi! E un simplu zvon auzit prin tribună, nu vreau să mă cheme iar DNA-ul", a spus Becali la GSPTV.

Meciul la care face referire Becali, U Cluj - CFR, s-a terminat 0-1, iar la finalul acelei partide CFR-ul a cîştigat titlul. A fost meciul care a şi declanşat scandalul "Valiza".

Dacă vine Crăciunescu la CCA, vreau arbitri străini
Finanţatorul Stelei e fericit nevoie mare că Ion Crăciunescu va reveni preşedinte la CCA şi a spus că se aşteaptă ca noul şef  al arbitrilor să aducă "fluieraşi" din străinătate, cel puţiin la meciurile importante din campionat.

"Cred că am avut şi eu un rol în numirea lui Crăciunescu, pînă la urmă n-am vorbit atît degeaba. Nu vreau să se creadă că îl influenţez pe Crăciunescu, dar, dacă e nevoie, pe finalul campionatului o să mă duc şi o să-i cer să aducă arbitri străini la meciurile importante. E spre binele campionatului nostru", a mai spus Becali

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (88)
double07
double07  •  29 Septembrie 2011, 01:05
Postat de zadkiel pe 28 Septembrie 2011, 18:28

PASKANY ESTE REGINA DIN FOTBAL, ASA CUM BLEJNAR ESTE REGINA VAMILOR!

DNA spune altceva...

zadkiel
zadkiel  •  28 Septembrie 2011, 18:28

PASKANY ESTE REGINA DIN FOTBAL, ASA CUM BLEJNAR ESTE REGINA VAMILOR!

zadkiel
zadkiel  •  28 Septembrie 2011, 16:58
Postat de andreizinho pe 28 Septembrie 2011, 15:18

oare de ce nu doreste ungurasul de paszkany pe craciunescu ca nu o sa ii mai mearga mersurile pe la federatie cu arbitri sper ca odata cu inregimentarea lui craciunescu care mi se pare un om corect sandu la inlaturat atunci ca nu mai incapea nici el de craciunescu ca nu mergea sa vii la craciunescu cu plicul cum veneai la avram la gh.constantin becali zice el da sa nu uite ca se vehiculeaza si suma de 400 000 pt raportul din giulesti cu diaconu nu s-a mai aruncat de atunci ? dar nu s-au mai oprit meciurile ca nu e interes era interes steaua era condusa 1-0 era lupta la campionat si ordinul a fost dat si sa aplicat puruiol se va sparge doar cand se vor lasa unii arbitri corupti ca sunt 3-4

Daca in 2006, Mircea Sandu nu-l destituia pe Ion Craciunescu, CFR Cluj nu obtinea nici-un trofeu! A spus-o clar si Dan Petrescu, acum cateva zile, ca daca nu puneau arbitrii strainii dupa penultimile arestari, Urziceni nu iesea campioana! DACA NICI PE DAN PETRESCU NU CREDETI ATUNCI VORBIM AICI DEGEABA!

Vezi toate comentariile (88)
Comentează