Articol de GSP - Publicat vineri, 05 decembrie 2014 00:00 / Actualizat vineri, 05 decembrie 2014 12:19

Aseară, la meciul de Cupă cîştigat la Craiova, 1-0, Steaua a intrat în teren în echipamentul galben, cel de-al doilea în garnitura cromatică a clubului. Decizia i-a aparţinut lui Gigi Becali.

Într-o discuţie cu Argăseală, patronul aflat în închisoare le-a transmis: "Respectaţi decizia judecătorilor! Nu ne expunem nici unui risc, nu tragem de timp şi nu încercăm să păcălim pe nimeni. Jucăm în galben cu Craiova şi mai vedem după ce ne lămurim", a spus Becali.

Steaua va prezenta la OSIM pentru înregistrare două sigle noi, una în roşu-albastru şi alta în roşu-galben, doar cu linii albastre. Numele propus va conţine şi cuvîntul Steaua. "Vom vedea cum se interpretează decizia Curţii şi o vom respecta, dar nu se pune problema ca palmaresul să fie al altcuiva decît al nostru, care sîntem echipa înregistrată la FRF în calitate de Steaua Bucureşti", a explicat un oficial al clubului.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”