FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - STEAUA, MIERCURI, 20:30, DIGISPORT ŞI LIVETEXT PE GSP.RO

Becali: "Ce dacă nu joacă Jelev? Avem fundaşi de marcă"

Articol de GSP - Publicat luni, 15 martie 2010 00:00

Patronul Stelei spune că n-are nici o emoţie în privinţa stoperilor care vor înfrunta atacul lui Dinamo.

"Absenţa lui Jelev va conta zero. Steaua are fundaşi de marcă. Ce contează că nu e Jelev? N-avem noi fundaşi centrali? Nu e Tudose, nu e Baciu, nu e Parpas, Tall? E posibil să facă nişte surprize Stoichiţă, o să vorbesc cu el", a declarat Gigi Becali.

"Steaua are mari probleme în defensivă. Parpas n-are ce căuta în Ghencea. La fel şi Tall. Altădată, la Steaua, era o tradiţie ca fundaşii centrali să fie puternici şi valoroşi. Vă dau şi cîteva exemple: Belodedici, Sameş, Doboş.

Acum se aduc anonimi de pe DVD-uri. E vina lui Stoichiţă, că doar el i-a cerut. Va conta şi înălţimea fundaşilor centrali în derby-ul cu Dinamo. În cazul unei ploi de centrări în careul Stelei misiunea stoperilor din Ghencea va fi extrem de grea.

Ca plusuri, Steaua stă mai bine la jocul combinativ. Mi-aş dori să cîştige roş-albaştrii, însă le va fi foarte greu în Ştefan cel Mare", a declarat Adrian Bumbescu pentru gsp.ro

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (8)
 •  15 Martie 2010, 19:48

BECALI SI STOICHITA VOR TITLUL CA SA VEZI CU O APARARE DE CURTEA SCOLII .NICI UNUL NU SUNT FUNDASI DE STEAUA - NICI DUKADAM NU AR FI PUTUT STA LINISTIT IN POARTA CU ASA APARARE VARZA . STOICHITA A DOVEDIT CA NU ESTE ANTRENOR DE VARF DACA ARE ASA APARARE SLABA -EL NU TREBUIA SA RENUNTE LA GHIONEA SI RADA .

 •  15 Martie 2010, 19:39

NU CREDEAM VREODATA CA BECALI A FOST IN STARE SA DISTRUGA APARAREA STELEI . FUNDASII PE CARE II ARE NU SUNT NICI UNUL DE STEAUA . SA VINZI TOTI 4 FUNDASI CENTRALI - RADOI -GOIAN- GHIONEA SI RADA SI SA NU ADUCI ALTII MACAR 2 LA FEL DE VALOROSI ESTE INADMISIBIL LA STEAUA .SI STOICHITA ARE PARTEA LUI DE VINA CA NU IA PASTRAT PANA LA VARA PE GHIONEA SI RADA .

forzzasteaua
forzzasteaua  •  15 Martie 2010, 18:29

Sunt sigur ca vom pierde acest meci si asta numai din cauza fundasilor. Nu stiu daca Kapetanos va putea sa dea mai multe goluri decat vom primi. Din nou zic ca ar fi o schimbare inteleapta sistemul 5-4-1 cu Zapata, Nicolita-Tall-Ov.Petre-Baciu-P.Marin, Szekely-Stancu-Pepe-Karamian si Kapetanos

Vezi toate comentariile (8)
Comentează