FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Becali confirmă GSP și anunță cât va plăti pentru Nemec + Alibec, pe picior de plecare: "Se poate întâmpla ca la Gnohere"

Articol de GSP - Publicat marti, 10 octombrie 2017 17:42

Gigi Becali a confirmat Gazeta Sporturilor, care a scris că FCSB vrea să-l ia pe Adam Nemec de la Dinamo, și spune cât le va oferi "câinilor" în schimbul atacantului de 32 de ani. Patronul roș-albaștrilor e convins că Alibec va pleca pe bani grei și Nemec ar urma să fie înlocuitorul său.

"E adevărat că am vorbit cu impresarul despre situația lui Nemec. Impresarul a spus că în iarnă poate semna, așa că i-am oferit și un salariu de 15.000 de euro pe lună. Dacă nu vrea, să rămână la Dinamo, dacă îi oferă același salariu!

Să nu se întâmple ca la Gnohere. Dacă ne înțelegem acum cu Dinamo, am stabilit un preț. Eu nu aștept până în iarnă, pentru că e posibil ca jucătorul să aibă anumite oferte. La ora asta, ofer 500.000 de euro, dacă nu, în iarnă, dau 250.000. Acum transmit oferta prin dumneavoastră sau prin Florin Bratu, că e acolo, în studio.

Avem atacanți, dar știți cum e la Steaua. Eu îi iau și văd dacă fac față la Steaua. La mine se face verificarea la locul de muncă. Te pun pe teren, faci față, bine, dacă nu, pa. La mine trebuie să ai muncă, bărbăție și talent.

Vreau concurență. Să nu mai facă nimeni mofturi, nici Alibec, nici Gnohere. Nu-mi fac probleme cu Alibec. Eu cred că pe Alibec nu o să-l mai ținem mult. Cred că va pleca. De-aia vreau să-l aduc și pe Nemec", a declarat Becali la TV Digi Sport.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (18)
144641535959663
Iordache Marculetz  •  11 Octombrie 2017, 08:40

Alibec,este praf:se accidenteaza usor,tendinte de ingrasare,capricios,,comenteaza inutil deciziile arbitrilor.Becali s-a prins de toate acestea.Nu cred ca se vor gasi fraieri ca in cazul transferului lui Stanciu,si Chiriches.

haideusicfr
haideusicfr  •  11 Octombrie 2017, 07:19
Postat de poison pe 10 Octombrie 2017, 20:43

Alibec va pleca la Chiajna imprumut.. #fcsbnuesteaua

Sa-l vezi ajungang la Chiajna la volanul Porcheului.sau ce "bolid" o fi avand...

haideusicfr
haideusicfr  •  11 Octombrie 2017, 07:18

Pai bine ma fanfaronule ,parca ziceai ca Alibec e cel mai bun jucator roman.Daum a fost criticat ca nu-l convoaca. Si-a luat si masina de lux .Din ce bani crezi ca-si va plati intetinerea? Unde sunt cele 20 milioane euro cu care ziceai ca-l vinzi? Sau or fi de lei .Dintr-aia vechi. Si ceilalti vor pati la fel. Numai tu esti vesnic nemuritor.Pana ai sa iei o vaza in cap.De la unul dintre ei.Parca vad.

Vezi toate comentariile (18)
Comentează
Close