FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Becali, dat de gol de oficialii Stelei înaintea derby-ului: "Va mai aduce un atacant"

Foto: Alex Nicodim (Gazeta Sporturilor)
Foto: Alex Nicodim (Gazeta Sporturilor)

Articol de GSP - Publicat sambata, 20 august 2016 20:53

Viorel Păunescu, președintele de onoare al Stelei, e convins că Gigi Becali va mai aduce un atacant în următoarea perioadă.

"Patronul Stelei va mai lua un atacant. Probabil că știți de cine vorbesc, dar nu vreau să vă zic eu. Sunt sigur că Becali nu se va opri din transferuri", a declarat Păunescu la Digisport.

Bursa transferurilor la steaua

Antrenor: Laurențiu Reghecampf (confirmat)
Veniri: D. Popescu, Ov. Popescu (ambii de la ACS Poli), Golubovici (CSMS Iași), Vl. Achim (FC Voluntari), Aganovici (AEL Limassol), Alcenat, Ștefănescu, Chitoșcă, Enceanu, Vâlceanu, Tudorie (împrumuturi expirate FC Voluntari), Bogdan Mitrea (împrumut Ascoli), Florin Tănase (Viitorul)
Plecări: Papp (FC Wil), Carp (Viitorul), Bawab (Umm Salal - Qatar), Râpă, Pârvulescu, Kharja, Gebhart, Marica (contracte reziliate), Popadiuc (FC Voluntari), Chipciu (Anderlecht), Varela (PAOK Salonic)

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (13)
martinpen
martinpen  •  21 August 2016, 10:05

Dar de Alcenat inca n-ati auzit ca a semnat cu altii ? De la 15 august e la alta echipa... va las placerea sa va cereti scuze ca nu informati la timp...

898838850158768
Gherghe Sebastian  •  21 August 2016, 08:52

Aseara in meciul cu Dinamo a bagat 6 atacanti si s-a vazut rezultatul !Nu am inteles de ce in repriza a doua a fost schimbat Stanciu ,ca sai mai scda cota de transfer !Beehali trbuie sa mai aduca cel putin 4 atacanti ca sa faca echipa numai de atacanti si sa vezi atunci rezultate.

observator_federal
observator_federal  •  20 August 2016, 23:39
Postat de andyandrei2015 pe 20 August 2016, 22:57

fara un atacant,poate chiar 2,un mijlocas defensiv (pintilii e pa),un fundas central de valoare,poate si unu dreapta,steaua iar nu ia titlul anu asta,de sigla nu are rost sa mai zic cat de importanta, era !

FCSB ia oricum titlul, Gigi poate sa aranjeze acest lucru (cu arbitri, cu oficiali FRF / LPF, cu destabilizarea contracandidatelor - de ce va intriga acest termen?). Despre meciurile din cupe este vorba, acolo este "cascavalul" (meditati asupra semnificatiei acestui cuvant pentru un cioban, fie el si unul elevat, cum e Gigi). Acolo iti trebuie jucatori adevarati si joc bun de echipa, lucruri care lipsesc FCSBului...

Vezi toate comentariile (13)
Comentează