Comentarii (18)
 •  04 Iunie 2010, 10:25

"Pentru mine, activitatea intelectuală nu înseamnă muncă adevărată" care activitate intelectuala ? acel singur neuron(nu sunt sigur ca il are) inseamna activitate intelectuala ? presa %#@%@%# din Romania , voi l-ati creat pe becali ! ziaristi de nimic

 •  04 Iunie 2010, 09:52

bai asa ceva nu mi-as fi imaginat in viata mea. chiar n-aveti ce scrie? dati fratilor un interviu cu octavian belu. pai becali vb prostii si va ia la misto cu pomii si voi scrieti? asta e spiritul jurnalistic de care vorbea tolontan?

 •  04 Iunie 2010, 07:41

meritati o flegma, voi , astia, jurnalistii lu' peste.

alpin  •  04 Iunie 2010, 06:24

"... Îmi place să arăt bine, să fiu elegant" Si, cine te impiedica sa arati bine, sa fii elegant?! Fa ceva, ca arati ... ca in poza mea!!!

 •  04 Iunie 2010, 04:03

ani de zile i-am batjocorit pe stelisti pentru ipochimenul asta dar de data asta chiar imi e mila de ei (si vorbesc serios). nimeni nu merita un asemenea specimen stapan. bine, mai putin voi, ziaristii carora vad ca va place sa ii faceti pantofii in orice mod cu putinta. sunteti efectiv jalnici. nu ma intereseaza ca veti cenzura comentariul. macar asa sa va meritati banii pe care ii primiti, stergand scarba si dezgustul altora pentru ce sunteti si pentru ce va strofocati sa promovati, lacheilor.

 •  04 Iunie 2010, 03:22

sunt de acord cu werder, exista si ALTE sporturi de care sa vorbiti si ALTE subiecte in afara de ciobanul acesta............ de fiecare data cand accesez pagina voastra il gasesc pe INCULTUL acesta care impreuna cu fratii lui au DISTRUS fotbalul romanesc....... SA VA FIE RUSINE ZIARISTI DE DOI BANI CE SUNTETI!! nu aveti voi o concurenta adevarata ca nu v'ar mai citi nimeni!!!

 •  04 Iunie 2010, 02:06

jos de tot a ajuns presa asta, bine v-a facut giovanni

werder_fan  •  04 Iunie 2010, 02:04

presa profesinista tata...si cand nu vorbeste de sport tot despre beeeeecali se scrie. In loc sa scrieti despre alte sporturi (F1, Baschet-nici nu stiu de cand nu am mai citit un articol despre acest sport in ghesepe s.a.) voi ocupati spatiile libere din ziar cu oierul si toata sleata lui.

Comentează