FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Becali dezvăluie revelația avută după Derby de România: "Dinamo m-a ajutat! Puteam pierde campionatul"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 21 februarie 2018 16:12

FCSB l-a transferat în ultima zi de mercato pe portarul Cristi Bălgrădean, de la Chiajna.

Gigi Becali l-a adus pe Bălgrădean pentru 50.000 de euro, fiind nemulțumit de prestația lui Andrei Vlad, 19 ani, în meciul cu Dinamo 2-2. Mai mult, patronul FCSB a declarat că le mulțumește celor de la Dinamo pentru golurile marcate.

"Vlad apără cu Lazio. Nu m-am supărat că a greșit la primul gol cu Dinamo. Dar m-a deranjat golul doi. Acolo, dacă era mai atent, respingea acea minge. Lumea zicea că dacă-l dau pe Niță risc să pierd campionatul. Nu am crezut. A fost doar vina mea.

Dar Dinamo m-a ajutat după meci. Poate pierdeam campionatul dacă rămâneam cu Vlad. E bine că a greșit cu Dinamo. Așa l-am transferat pe Bălgrădean", a spus Gigi Becali la Pro X.

Citește și: Premieră pentru Gigi Becali » N-a mai anunțat echipa de start, dar tot a făcut-o lată! + Îl contrazice pe MM Stoica și anunță: "Câștigăm Europa League"

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (23)
ana_moura
ana_moura  •  23 Februarie 2018, 20:43

D-lor, gigi e câine pană la moarte!!

chris_bu67
chris_bu67  •  22 Februarie 2018, 11:02
Postat de balauru48 pe 21 Februarie 2018, 20:15

Cu Vlad poate pierde campionatul. Cu Balgradean il pierde sigur!

:)))) fără botoșani și viitura în play și mai sigur

cetateanul_surmenat
cetateanul_surmenat  •  21 Februarie 2018, 21:14

Il luam pe lupu, e mai bun ca Semeghin, il baga sub masa pe ala.

Vezi toate comentariile (23)
Comentează