FOTBAL  »  Superliga  »  SPORTUL - STEAUA 0-0

Becali, după semieşecul din Regie: ”Echipa mea n-are creier!”

Becali a plecat umilit şi dezorientat din Regie, l-a criticat pe Levy, dar l-a şi reconfirmat în funcţie
Becali a plecat umilit şi dezorientat din Regie, l-a criticat pe Levy, dar l-a şi reconfirmat în funcţie

Articol de - Publicat luni, 26 septembrie 2011 00:00 / Actualizat duminica, 25 septembrie 2011 22:09

Gigi a descoperit soluţia magică: Brandan va fi înlocuit cu Bălan. El crede că Levy îi influenţează negativ pe jucători fiind prea blînd cu el.

Steaua n-a mai bătut o echipă profesionistă de o lună! De la 2-0 cu FCM Tîrgu-Mureş, roş-albaştrii au mai învins-o doar pe Sănătatea Cluj, din Liga a treia! Care sînt consecinţele? Becali a dat cu ochii de Anghel Iordănescu în momentul în care părăsea tribuna din Regie: "Tata Puiu, zi-mi ce să fac! Steliştii specialişti, fostele glorii, să-mi spună care e problema şi ce e de făcut, că eu nu mai înţeleg absolut nimic".

"Ne-am apărat cu Sportul?!"
Gigi e nehotărît în privinţa lui Levy. "Ce vină să aibă Ronny, dacă mingea nu vrea să intre în poartă?", şi-a început el discursul. După care i-a găsit vină şi antrenorului: "Am avut o singură ocazie în repriza a doua, nu-mi venea să cred! Am ţinut şase jucători în apărare, cînd noi ar fi trebuit să-i călărim pe cei de la Sportul, să fim numai peste ei! Sînt supărat pe toţi, nici nu ştiu pe cine să mai critic". A găsit, totuşi, pe cine să critice: "Ne lipseşte creierul la mijlocul terenului. Brandan încetineşte jocul, nu poate fi mijlocaş! Dar va intra Bălan în locul lui. Iar Rusescu nu prea e de Steaua, s-a văzut şi azi!".

Becali a fost reperat în zona vestiarelor din Regie de suporteri care părăseau arena. Aceştia au început să-l înjure, i-au cerut să părăsească Steaua. Fanii au trecut şi la ironii: "Joacă Steaua, zici că-i Barcelona, Ronny Levy parcă-i Guardiola!". "E treaba lor" a fost singurul comentariu al lui Becali în momentul în care oamenii scandau împotriva lui, de la cîţiva metri distanţă.

"Echipa aleargă fără creier şi pasează numai stînga-dreapta. Ştiu care-i problema: ne lipseşte numărul 10!" (Gigi Becali, patron Steaua)

"Florin Costea n-a mai prins lotul din cauza atitudinii pe care a avut-o în prima repriză din meciul cu Sănătatea Cluj" (Gigi Becali, patron Steaua)

"Soarta mea nu mai contează!"
Levy a părăsit terenul cu mina unui om dezamăgit, aflat în criză: "Soarta mea nu contează acum, mai important e ce se va întîmpla cu acest club. Sînt unele probleme pe care prefer să le ţin pentru mine. Simt presiune la fiecare partidă. De data asta, nu-mi explic ratările noastre, poate e lipsă de concentrare, nu-mi dau seama despre ce e vorba. Toţi oamenii din club sînt foarte dezamăgiţi, nu sînt singurul. Cred însă că joi, cu AEK Larnaca, va fi mai bine".

Ultimele cinci rezultate ale roş-albaştrilor:
Gaz Metan-Steaua 3-0 - Liga 1
Steaua-Schalke 0-0 - Europa League
Steaua-Pandurii 1-2 - Liga 1
Steaua-Sănătatea Cluj 4-0 - Cupa României
Sportul-Steaua 0-0 - Liga 1

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Presimte o alegere-șoc la Rapid: „Sunt aproape sigur că el vine! Este înaintea lui Șumi ca variantă”


Comentarii (19)
papurica
papurica  •  27 Septembrie 2011, 10:19

Asta-i valoare lor!

ronaldo666
ronaldo666  •  26 Septembrie 2011, 12:58

unde e atacantul de 10 milioane?

boeru_cornel
boeru_cornel  •  26 Septembrie 2011, 12:04

Pai in primul rand cand iei jucatori care nici macar la ei in echipa nu mai erau titulari de drept (fratii Costea, Prepelita, Nikolici, Rusescu, Nastasie etc..), cine nu are creier ? Astia atata pot, asta e limita lor !!!! Si tu il ataci pe unul dintre putinii cu creier acolo : Brandan ! Poate o fi Elton liber de contract sa va salveze...

Vezi toate comentariile (19)
Comentează