FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Becali e bun de plată! » Steaua a pierdut procesul cu Armata

Becali are de datorat Armatei 400.000 de euro
Becali are de datorat Armatei 400.000 de euro

Articol de GSP - Publicat marti, 18 octombrie 2011 00:00 / Actualizat marti, 18 octombrie 2011 15:30

Veste proastă pentru Gigi Becali! Tribunalul Bucureşti a dat dreptate Armatei în litigiul cu Steaua şi a decis ca latifundarul din Pipera trebuie să achite 400.000 de euro, bani care reprezintă chiria restantă, utilităţi, dar şi penalizări de întîrziere.

Dacă Becali va refuza să achite această sumă, Steaua ar putea fi executată silit şi se va pune sechestru pe drepturile federative ale jucătorilor, informează ziare.com.

Totodată, s-a dat dreptate celor de la Clubul Sportiv al Armatei în cazul evacuării Stelei din Ghencea, însă cum echipa a părăsit deja stadionul nu a mai fost luată şi o hotărîre judecătorească în acest sens.

În paralel, Steaua are pe rol un alt proces cu Armata, cei din urmă solicitînd retragerea dreptului de a folosi marca "Steaua", care a fost înregistrată la OSIM în condiţii "nu tocmai legale", potrivit documentelor depuse de Armată.

De menţionat ar mai fi faptul că Gigi Becali nu funcţionează în acte nici măcar ca acţionar, clubul fiind în posesia familiei Geambazi.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (53)
coclender
coclender  •  20 Octombrie 2011, 11:59

uite dobitocul cum distruge clubul asta....sa plece odata ca ne-am saturat de ambitiile lui

fibra
fibra  •  19 Octombrie 2011, 12:00

E de bine.Ardeti-l pe oier!

simohayha
simohayha  •  19 Octombrie 2011, 00:51

"" Ce bine-mi pare ca ai luat ţeapă,/ Ce bine-mi pare ca ai pierdut!"" Vinde si pleaca, peerverrsule! Cu toata suita ta!

Vezi toate comentariile (53)
Comentează