FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

"Becali e nebun!"

Articol de GSP - Publicat luni, 15 octombrie 2007 00:00

Simbata, De Telegraaf a rezervat o pagina intreaga pentru un interviu cu Gica Popescu si Gica Hagi. Iar primul a fost necrutator. Criticind dur situatia din fotbalul romanesc.

"In fiecare zi e scandal, scandal, scandal. Ziarele si televiziunile ar trebui sa fie pline de jucatori, cind colo sint numai certuri intre presedinti si alti indivizi ce te scot din sarite, pentru ca, printre ei, exista unii care habar n-au de fotbal, dar care sustin ca stiu totul", a afirmat fostul aparator, cunoscut in Tara Lalelelor de cind a evoluat la PSV Eindhoven.

De Telegraaf a comentat: "Hagi a parasit Steaua dupa un conflict monstru cu patronul clubului, George Becali". Popescu nu l-a iertat pe acesta: "Becali a spus la televiziune ca Hagi nu intelege fotbalul. Hagi! Care e insusi fotbalul! E o rusine, o insulta enorma". L-a caracterizat scurt pe proprietarul Stelei: "E nebun".

"Sandu stie sa faca lucruri ascunse"

Gica Popescu a vorbit si despre precedentele alegeri de la federatie. "Am candidat pentru presedintie, dar am fost invins de Mircea Sandu. De ce? Pentru ca el stie sa faca lucruri ascunse, pentru ca aduna voturi si se inconjoara de oamenii potriviti care sa-l voteze", a declarat acesta.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează