FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Becali: "Eram dispus să îi dau 2,4 milioane lui Marica, dar nu-l lasă Stuttgartul să plece liber de contract"

Ciprian Marica
Ciprian Marica

Articol de GSP - Publicat miercuri, 16 februarie 2011 00:00 / Actualizat miercuri, 16 februarie 2011 19:54

Patronul Stelei, Gigi Becali, confirmă că în proporţie de 90 la sută Valentin Iliev va fi jucătorul Stelei. Finanţatorul din Ghencea mărturiseşte la "Contraatac" că a fost la un pas să-l ia pe Ciprian Marica la Steaua.

 

"Cred că ne-am înţeles cu Iliev, 90 la sută e făcut transferul. L-am vrut eu pe Iliev, îmi place, nu a fost nimeni împotrivă, am vorbit şi cu Meme, mi-a zis că nu avem nevoie de jucător pentru postul ăla, dar e un fotbalist bun. Eu nu am vorbit direct cu Iliev, ci prin intermediari, prin Trică.

Am vorbit cu Marica la telefon, l-am sunat, i-am zis că îi dau 200.000 de euro pe lună dacă va fi liber de contract. Mi-a zis că nu-l lasă ăia liber. În opinia mea e cel mai bun jucător român, i-aş da 2,4 milioane de euro lui Marica. I-aş da 1 milion de euro dacă am lua campionatul, dar Stuttgartul nu-l lasă liber de contract. Au primit 20 de faxuri de la cluburi din străinătate, cînd au văzut nemţii au zis că ei nu sînt mai fraieri să-l lase să plece. El e dinamovist, dar e fan Gigi Becali. Dacă-l aduceam pe Marica, mai luam un mijlocaş.

Eu nu i-am zis lu' finu Borcea că l-aş vrea pe Marica, pentru că mi-ar fi zis să nu mă bag", a spus Becali la "Contraatac", de la GSP TV.

 

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (23)
aureltg
aureltg  •  17 Februarie 2011, 06:55

Bine zis, antreprenor. Adaugă-l in lista si pe a analfabetul mititelu

lucell
lucell  •  17 Februarie 2011, 06:06

nici el nu crede ce spune....... doar sa apara in presa

luciano86
luciano86  •  17 Februarie 2011, 02:23

N-are ce sa caute ala la Steaua... o fi el la Stuttgart dar e praf ;/ Niciodata nu mi-a placut ca jucator...

Vezi toate comentariile (23)
Comentează
Close