FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Becali, euforic după cele 12 transferuri » Comparația nebună făcută de patronul Stelei

Articol de GSP - Publicat sambata, 20 februarie 2016 10:12

Gigi Becali e mândru și fericit de cele 12 transferuri pe care le-a realizat în această iarnă și anunță hegemonia Stelei.

Patronul campioanei României face și o comparație inedită cu Barcelona. Trebuie amintit că tot Becali declarase pe vremea când Rădoi era antrenor la Steaua că roș-albaștrii au cea mai bună echipă de după revoluție.

"Cu un milion am făcut echipă. Mi-a făcut El, Dumnezeu, echipă, că dacă mă luam după mintea mea proastă, dădeam 7 milioane. Și după aia pac Liga Campionilor. Steaua e David și Barcelona e Goliat.

O să vedeți voi! O să-i amețim pe cei de la Barcelona, nu o să mai știe Messi. O să-și încurce picioarele, în loc să-i dea pasă lui Neymar, îi dă lui Chipciu și o bagă Chipciu în poartă", a spus Becali la Protv.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (40)
ortega
ortega  •  20 Februarie 2016, 20:45

***i ... așta e fcsp ... Și n-am zis nimic de ***.. Grețos pur și simplu fcsp ...

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

dmarci
dmarci  •  20 Februarie 2016, 19:40

mai teminati odata cu oierul asta ,va comportati de parca in liga 1 ar exista o singura echipa...fcsb, nu uitati ca totusi el nu este decat un hot care se folseste de voi si de religie ca sa prospere, atat de jos ati ajuns cu etica si morala,incat va folositi de toti si de toate cele pentru a va creste ratingul, sa va fie rusine!!!

6.6.6
6.6.6  •  20 Februarie 2016, 19:10

de ce e euforic, a tras pe nas aghiasma???

Vezi toate comentariile (40)
Comentează