FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ

Becali face dezvăluiri despre starea de sănătate a jucătorilor de la CFR Cluj: „MM a vorbit cu Chipciu”

Articol de - Publicat joi, 23 iulie 2020 10:07 / Actualizat joi, 23 iulie 2020 10:30

Într-o intervenție telefonică la TV, patronul FCSB, Gigi Becali, a dezvăluit câteva lucruri pe care le-ar fi auzit de la MM Stoica privind starea de sănătate a jucătorilor de la CFR Cluj. 

  • Cele mai afectate echipe din Liga 1 de pandemia de coronavirus sunt Dinamo și CFR Cluj;
  • Campioana en-titre din Liga 1, numără 11 cazuri de COVID-19, inclusiv antrenorul Dan Petrescu.

„Mi-a zis MM că a vorbit cu Chipciu că au refăcut testele și au ieșit bine. Eu spun doar bârfe, dar nu sunt sigur. Eu cred că CFR va lua campionatul, deși eu vreau Craiova să ia titlul", a declarat Gigi Becali la emisiunea „Fotbal Club”, pe Digi Sport.

VIDEO SCANDALOS Jucătorii lui FCSB, scandări xenofobe după succesul cu Sepsi: „Ne p***m pe Ungaria voastră! Să-ți dăm la m**e, bozgore!”

Situația la CFR în prezent: Dan Petrescu pozitiv, 3 jucători externați 

Dan Petrescu, antrenorul CFR-ului depistat ieri, va fi internat cel puțin 48 de ore în spital. Acesta va fi transportat la Cluj cu o ambulanță specială în orele următoare.

Cătălin Golofca (30 de ani), Cristi Bălgrădean (32) și Claudiu Petrila (19), fotbaliști din lotul campioanei depistați pozitiv inițial cu noul coronavirus, au fost externați din Spitalul de Boli Infecțioase, întrucât ultimele lor teste au ieșit negative.

Lista completă a celor infectați de la CFR Cluj: 

  1. Adrian Păun
  2. Grzegorz Sandomierski
  3. Damjan Djokovic
  4. Cristi Manea
  5. Bogdan Aldea (preparator fizic)
  6. Costin Curelea (antrenor secund)
  7. Cristian Moldovan (antrenor de portari)
  8. Cristian Dragotă (preparator fizic)
  9. Radu Pralea (kinetoterapeut)
  10. Dan Petrescu (antrenor)
  11. Lacina Traore

CFR Cluj, campioană: clasamentul propus de LPF

Tot mai multe cluburi insistă pentru oprirea sezonului sau măcar iau în calcul scenariul în care va fi înghețat campionatul. Cum echipele nu au disputat același număr de meciuri, o soluție pe care LPF o ia în calcul ar constitui-o respectarea unui clasament calculat pe baza procentului de puncte câștigate din totalul partidelor bifate. Cum ar arăta acest clasament AICI. 

Gabi Balint, poziție categorică după focarul de COVID-19 din Liga 1: „Principala vină e a lor!”

Minteuan reaprinde focul la CFR Cluj: „M-au obligat să-l mut pe fiul meu din Academie!” + acuze dure către unul dintre conducători: „Plasează jucători la alte cluburi”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (13)
craiovenis
craiovenis  •  23 Iulie 2020, 20:02

Campioana de pe locul 2.... Mai bine intoarcem clasamentul sa joace si *** in cupele europene!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

planetfun
planetfun  •  23 Iulie 2020, 13:48
Postat de eugen76_pan pe 23 Iulie 2020, 11:30

Si inca ceva:cat Craiova se afla in liga 1 iti promit eu ca suporter Craiova ca FCSB va mai lua campionatul peste 100 de ani . iar daca va intra si Craiova lui ajica iti promit ca niciodata. Am veri la peluza lor sud si o sa - i pornesc impotriva lui ajica daca incearca sa-l ajute pe becali vreodata

Olteni fara caracter.

danny_l
danny_l  •  23 Iulie 2020, 12:02

Saracu gigel, mi-e milă de el, mă uitam aseară pe Digi cum îl umilea Ilie Dumitrescu, Craiova nu are nevoie de Becali să ia campionatul, dacă bate și la ASTRA, campionatul e pa pentru CFR.

Vezi toate comentariile (13)
Comentează