FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Becali face tactica anti-Budescu! Ce i-a cerut lui Dică

Foto: Raed Krishan
Foto: Raed Krishan

Articol de GSP - Publicat sambata, 02 iunie 2018 00:00

Gigi Becali îi cere lui Dică să treacă la 4-3-3, un sistem în care vedeta echipei nu ar mai avea post, fiindcă poziția din spatele vârfului s-ar desființa.

FCSB schimbă tactica pentru sezonul următor și victima modificării strategiei e chiar cel mai bun jucător. Noua ideologie îi aparține lui Becali: "I-am transmis lui Dică foarte clar: din sezonul viitor vreau să jucăm 4-3-3, că mi-a plăcut cum s-a mișcat Craiova cu trei oameni în față!". Nicolae a aplicat până acum comenzile pe care le-a primit de la patron. Dacă aderă și la ideea asta, Budescu dispare din echipă, fiindcă i se desființează postul!

Steliștii au jucat în 4-2-3-1 în sezonul acesta, cu Budescu în mijlocul celor trei din spatele vârfului, adică pe poziția pe care evolua și la Astra. Cam singurul post pe care poate să-l ocupe Budi.

Cum arată FCSB cu tactica nouă a lui Gigi: Bălgrădean - R. Benzar, Bălașa, Planici, Momcilovici - Qaka, Pintilii, Moruțan - Man, F. Tănase, F. Coman

Alte detalii despre situația lui Budescu și cum a intervenit selecționerul Contra, doar în ediția tipărită de azi și pe platforma digitală!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (42)
1709171629175541
Jozsef Sera  •  02 Iunie 2018, 20:54

Becali a spus de mai multe ori ca nu se pricepe la fotba si aici are mare dreptate,dar jntreb de ce se baga in treburile unui antrenor.

remarque
remarque  •  02 Iunie 2018, 20:09

si cand va constata ca nu marcheaza va incepe sa il bage pe Budescu. Si sa schimbe sistemul. Cei pomeniti nu au forta, cine sa castige dueluri 1 la 1? Afara de Planici si de Pintilii. Si ar mai fi Balasa. Pe ceilalti ii sufla vantul. Ajungi sa ai emotii cu Gaz Metan, ca acolo au antrenor. Noroc ca nu mai au bani ca era deranj mare chiar si pe arena nationala :)

10202925648180625
Eugen Qy  •  02 Iunie 2018, 19:53

Culmea ciudateniei e ca gb nu mai mizeaza tocmai pe portarul care i-a faultat in drumul spre titlu si pe care era sigur ca va lua sute de milioane de dolari!!!

Vezi toate comentariile (42)
Comentează