FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Becali face trei supertransferuri la Steaua: "În afară de Alibec, vin un atacant și un fundaș!"

FOTO: Raed Krishan
FOTO: Raed Krishan

Articol de GSP - Publicat marti, 16 august 2016 18:49

Steaua are doi atacanți centrali în lot, Alex Tudorie și Bojan Golubovici, și este în căutarea unui alt vârf.

Viorel Păunescu, un apropiat al clubului Steaua, a anunțat că echipa roș-albastră va mai transfera un atacant român, în afară de Denis Alibec.

"Gigi Becali e hotărât să îl ia pe Alibec, dar nu poate să-l aducă în condiţiile în care e accidentat. Oricum va mai lua un atacant şi un fundaş. 

Vine un atacant mare, tot foarte tânăr. Nu pot să fac eu public. În afară de Alibec, Becali îl vrea pe acest vârf tânăr român de mare perspectivă", a spus Păunescu la DigiSport.

La echipa lui Reghe ar putea ajunge Andrei Ivan, atacantul lui CSU Craiova, jucător pentru care insistă Gigi Becali. 

Antrenor: Laurențiu Reghecampf (confirmat)
Veniri: D. Popescu, Ov. Popescu (ambii de la ACS Poli), Golubovici (CSMS Iași), Vl. Achim (FC Voluntari), Aganovici (AEL Limassol), Alcenat, Ștefănescu, Chitoșcă, Enceanu, Vâlceanu, Tudorie (împrumuturi expirate FC Voluntari), Bogdan Mitrea (împrumut Ascoli), Florin Tănase (Viitorul), William De Amorim (Astra), Boldrin (Astra)
Plecări: Papp (FC Wil), Carp (Viitorul), Bawab (Umm Salal - Qatar), Râpă, Pârvulescu, Kharja, Gebhart, Marica (contracte reziliate), Popadiuc (FC Voluntari), Chipciu (Anderlecht), Varela (PAOK Salonic)

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (106)
jack_the_stripper
jack_the_stripper  •  17 August 2016, 10:09
Postat de Cosmin Bu pe 17 August 2016, 03:54

Mai terminați cu transferurile lui Becali. Anul ăsta a tot făcut transferuri BOBA, și tot nască joaca. Sa facă tot ada, și în 2 ani e în B, unde le e locul

Așa e, vrem sa citim despre zecile de transferuri anuntate de Falcosu si ce s-a ales de ele... Scoate-ti ochelarii aia, poate vezi cine-i mai aproape de B. Vezi ca au FCD in ADN...

643703969129031
Cosmin Bu  •  17 August 2016, 03:54

Mai terminați cu transferurile lui Becali. Anul ăsta a tot făcut transferuri BOBA, și tot nască joaca. Sa facă tot ada, și în 2 ani e în B, unde le e locul

ciur
ciur  •  16 August 2016, 21:14

Pana cand il rabda pamantul pe *** asta???

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (106)
Comentează