FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Becali i-a pus vestiarul în cap lui Teja de la prima conferință: "Mi-a zis clar că nu poți face posesie cu Filip!"

Articol de GSP - Publicat joi, 27 decembrie 2018 13:29

Mihai Teja a fost prezentat oficial la FCSB, dar Gigi Becali n-a ținut cont de nicio regulă și a dezvăluit toate discuțiile pe care le-a purtat cu noul antrenor la negocieri. Prima victimă a lui Teja? Lucian Filip!

"Să vă spun de ce l-am ales pe Mihai. L-am întrebat cum vede fotbalul? Mihai Stoichiță m-a influențat, că am văzut la televizor că a spus că e antrenor de posesie. I-am cerut părerea și lui Gică Hagi și mi-a spus: «Gigi, e antrenor de posesie». Exact ce voiam.

Eu l-am întrebat pe Mihai de doi jucători pe care-i voia și Alexa și mi-a spus că sunt buni jucători, dar cu o jumătate gură. Mi-am dat seama că e cu jumătate gură. Mi-a spus «Bre nea Gigi, în fața Stelei nu are voie nicio echipă să aibă mingea. Steaua trebuie să sufoce adversarul».

Mi-a spus că nu poți face posesie cu Filip și nici cu ăia doi jucători de îi voia Alexa. Mi-a spus el de 2-3 jucători și i-am spus că-i voi face toate poftele, dar după 6 luni dacă n-a luat campionatul e vai de capul lui. Eu vedeam că Filip e lent, dar nu-mi dădeam seama pentru că era puternic".

"Obiectivul e campionatul! Jucătorii pe care-i vrea Mihai sunt jucători de creație și atacanți! Vreau să facă posesie. Dacă nu o face el o să o fac eu peste șase luni"
Gigi Becali, patron FCSB

"Din discuția pe care am avut-o cu domnul Gigi Becali, dorește să mai cumpere 4-5 jucători. Mi-am dat doctoratul în urmă cu 4 ani și probabil de aceea a spus domnul Dragomir că sunt doctor în fotbal"
Mihai Teja, antrenor FCSB

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (20)
cneius
cneius  •  27 Decembrie 2018, 19:14

"...dar după 6 luni dacă n-a luat campionatul e vai de capul lui." Chiar a declarat asa ceva ?

522906687858661
Nicolae Dumitru  •  27 Decembrie 2018, 15:02

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

minell73
minell73  •  27 Decembrie 2018, 14:58

«Bre nea Gigi, în fața Stelei nu are voie nicio echipă să aibă mingea. Steaua trebuie să sufoce adversarul» Asta in tara. Mai o omenie, mai un arbitru, mai o valiza. Cand iesim in europa.... Dumnezeu cu mila.

Vezi toate comentariile (20)
Comentează